Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Galatasaray – Schalke

Nu är det dags för de sista två matcherna i denna åttondelsvända och jag väljer att lägga fokus på matchen mellan Galatasaray och Schalke. Schalke har länge varit en personlig favorit till mig, men på senaste tiden har det gått knackigt och det känns för närvarande väldigt svaga.

För Galatasaray så är det helt om och där är det väldigt mycket positivt just nu. Man har plockat in Sneijder och Drogba och har en Yilmaz som för närvarande ligger tvåa i CLskytteligan. Galatasaray är traditionellt väldigt starka hemma, mycket beroende på fansen och de tryck de skapar hemma i Istanbul.

Jag tror att Galatasaray klarar av det här och jag tror att man gör minst 2 mål, Galatasaray Ö 1.5 finns att spela till strax över 2 för den som väljer det. Jag väljer dock att istället titta på ett intressant målskyttespel och det är då på Burak Yilmaz. Yilmaz har imponerat stort under slutspelet och har gjort hela 6mål vilket som sagt gör att han ligger på en andraplats i skytteligan efter Ronaldo.

Tycker att 3 gånger pengarna är något i överkant och spelar spelet med en medelinsats.

BOL till er som ryggar
Fotboll

Galatasaray – Schalke

 • Postad:
  20 feb 2013
  19:30
 • Rekare: Rekarn
 • Spel: MÅLSKYTT B. Yilmaz
 • Insats: 0,00
 • Odds: 3,00
 • Bolag:
 • Datum:
  20 feb 2013
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: Champions League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här