Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Lavar Johnson – Brendan Schaub

En match med två som är bra stående. Jag har varit imponerad av Lavar mot både Barry och Beltran visade han prov på riktig kraft i sina slag, sen kom en match mot Struve där hans dåliga BJJ verkligen visades han förlorad via en armbar efter 1 minut och 5 sekunder, men Struve är på en annan nivå och verkligen på väg upp i karriären. 5 av Lavars 6 förluster har varit via just submission, men Schaub brukar vilja hålla matcher stående. Annars är jag som sagt riktigt imponerad via hans boxning och 15 av 17 vinster är via KO

Schaubs chans att vinna kommer att vara på marken, det enda jag sett av hans ground game är på the ultimate fighter för några år sedan där han vann en match via anaconda choke men den räknas inte till hans record då det är "uppvisningsmatch" annars är 7 av hans 8 segrar via KO/TKO och 1 via decision, han har även tre förluster i sin korta karriär och alla dom har kommit via KO villket får mig och många andra att ifrågasätta hans haka. Förlusterna har varit mot Rothwell och Nogueira och jag skulle säga att Lavar slår ännu hårdare än dom. Jag har svårt att se Schaub få den här matchen till marken Lavar är stor och stark och Schaub har inte tillräkligt bra nedtagningar. Jag tror Lavar tar den här matchen via KO.

Lite förvånad att man får 2.37 på Lavar jag ser den här matchen som 50-50 och det är om Schaub får ned honom.
MMA

Lavar Johnson – Brendan Schaub

 • Postad:
  22 feb 2013
  20:52
 • Rekare: the chef
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,37
 • Bolag: pinnen
 • Datum:
  24 feb 2013
  03:45
 • Sport: MMA
 • Land: UFC
 • Liga: UFC
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här