Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Barys Astana – Traktor Chelyabinsk

Tänkte jag skulle göra ett försök att skriva en rek. Mest för att prova på men även för att jag tycker mig ha hittat ett spel med värde i och det återfinns i den ryska hockeyligan KHL.

Barys Astana tar emot Traktor Chelyabinsk.
Två relativt målgladssäkra (SAOL?) lag som i de senaste två mötena nu i slutspelet har slutat 3-5 och 3-3.

Båda dessa matcher har Barys Astana tagit hem segrarna, trots bortaplan, och jag tror att Traktor känner att dom måste satsa offensivt för att ha chans att vara med i fortsatt slutspel och det kommer att öppna upp matchen.

Barys Astana har på de tre föregående matcherna innan mötena med Traktor själva producerat 14 mål, d vs ett snitt på 4,66 medans Traktor i sina tre senaste innan mötena med Barys producerade 12 mål, d vs ett snit på 4 mål.

Med dom siffrorna landar man en bit över 5,5 och baserat på detta tycker jag att oddset 2,2 är för högt. Hade nästan förväntat mig ett odds på under 2 då jag tycker dessa två lag producerar.

Vad man ska satsa lämnar jag till er efter att ni själva studerat uppgifterna och kommit fram till. Själv lägger jag en hundring vilket får ses som relativt högt för mig då jag bara spelar för småpengar för underhållningens skull.

God tur ifall ni ryggar.
Spela på Bet365 och få 100% bonus
Ishockey

Barys Astana – Traktor Chelyabinsk

  • Datum:
    25 feb 2013
    14:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Ryssland
  • Liga: KHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

loneranger 2013-02-25 16:18

4 mål efter två perioder, sista perioden slutade 0-0. Reken satt ej. :(
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här