Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Chicago Blackhawks – Columbus Blue Jackets

Ska försöka skära ned rekarna lite, blir jobbigt att skriva böcker i varenda rek.
Med lite One Direction i hörlurarna skriver jag lite om tankar kring mitt spel på Patrick Kane att göra två poäng eller fler.

Chicago har spelat helt fantastiskt bra så här långt - Etta i hela ligan med fjorton vinster och endast tre förluster som varit i förlängning.
Inatt möter man tabelljumbon Columbus som tyvärr inte har mycket att skryta med sedan man inför säsongen tradeat storstjärnan Rick Nash till NY Rangers.
Columbus har fem vinster, elva förluster efter ordinarie tid och två förluster efter förlängning.
Bolagen tror starkt på Chicago-vinst här och värderar dem till 1.64 som högst, väldigt lågt för att vara NHL, men det är trots allt inte så konstigt med tanke på hur trupperna skiljer sig både på pappret och även statistiken denna säsong.
Kollar vi team total tror bolagen mest på att Chicago landar på tre mål totalt.
Inte alls konstigt det heller, man har två oerhört starka kedjor offensivt med spelare som Toews, Hossa och Kane.
Sistnämnde Kane hittar vi andrakedjan tillsammans med Bolland som centerankaret och Sharp på andra sidan. Bolland är dock skadad och är day-to-day, inte helt omöjligt att han startar, skulle vara ett stort plus i så fall, annars hoppar troligtvis svenske Marcus Krüger in där.

Kane har spelat alla sjutton matcher och har bara gått poänglös i två av dem. I sju av dem har han gått över linan 1.5 som han legat på hos Betsson i alla matcher dessa matcher.
Han ligger fyra i poängligan med 23 poäng, samtidigt toppar Chicagos interna poängliga överlägset då Toews ligger på en andraplats med 15 poäng.
Kane är utrustad med i princip allt man behöver för att kunna producera mycket poäng, enda som saknas är i så fall storlek och tyngd (178 cm, 79 kg). Istället har han bland annat ett fantastiskt spelsinne och grymma handleder för både skott och passningar.

Kane har ännu inte gått över den här linan på hemmaplan, men då ska vi ha i åtanke att man haft svåra lag på besök. Inatt tror jag att Chicago med Kane i spetsen, som dessutom har fått vila till skillnad från Columbus som igår lirade mot Stl. Blues, kan spela ut Columbus efter noter.

Tidigare har jag sett Kane Ö1.5 till 2.50 i betydligt tuffare matcher, nu när man har hemmaplan och är stora favoriter tycker jag han ska ligga närmare 2 i odds.
2.10 är ett bra satt odds enligt mig.

Spelar 6/10 Units och håller tummarna att Chicago och Kane gör en bra match och inte ställer ut skridskorna!
Spela på Betsson och få 100% till 2500 kr + 150 kr gratisspel
Ishockey

Chicago Blackhawks – Columbus Blue Jackets

 • Postad:
  24 feb 2013
  22:51
 • Rekare: Grnvit
 • Spel: Annat Ö 1.5 poän
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,30
 • Betsson
 • Datum:
  25 feb 2013
  01:05
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Grnvit 2013-02-25 14:10

Dessvärre inte ens nära att spelet sitter. Chicago levde inte upp till förväntningarna vad gäller mål. Såg inte matchen, men man verkar inte ha gjort en allt för imponerande insats trots man fick med sig två poäng.
Verkar tyvärr svårt att komma ifrån underskattning i såna här matcher, men det är inte allt för ologiskt. Har man i princip varit ostoppbara under sjutton matcher är det nog lätt hänt att man vill göra det lätt för sig själva när man möter tabelljumbon.
Chicago är säkerligen nöjda efter att ha tagit alla två pinnar, jag hade dock hoppats på mycket mer.

zandmark 2013-02-25 11:29

my bad kolla fel dag

zandmark 2013-02-25 11:28

chicago möter edmonton och inte columbus

Grnvit 2013-02-24 22:55

Reken postades när jag tryckte på "lägg till alternativ bild", så nu finns det ingen bild samt att det ligger under "Amerikansk fotboll". Gick inte att skriva in spelarnamn i "annat". Haha.
För att klargöra:
Det är alltså Patrick Kane Över 1.5 poäng (mål+assist). Ordinarie tid.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här