Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

HV 71 – Brynäs IF

Då är vi inne i slutspurten!

Brynäs har, som dom flesta som håller koll på hockey vet, en otroligt dålig form just nu. Ingenting sitter. Defensiven är totalt usel och man gör enkla misstag varje match som resulterar i enkla mål för motståndarna.

Framåt är man ändå kreativa men man är otroligt ineffektiva. Potentialen att göra mål finns där. Man har otroligt duktiga juniorer i laget och spetskompetens finns där i framförallt Harju och Järnkrok. Man har även tagit in Wännström, som var en del av fjolårets guldlag, precis innan fönstret stängde.

På de senaste 5 matcherna har man släppt in 23(!) mål. Ett snitt på 4.6 mål per match. Anledning nummer ett till detta bör vara det dåliga självförtroendet, som för den delen inte bör blivit något bättre efter torsk mot tabelljumbon Rögle. Anledning nummer två till detta är alla skador man har på backsidan. Så som laget ser ut nu så har man endast två backar i uppställningen som startade säsongen.

Framåt då? Jo visst, Brynäs kan göra mål dom också. Det händer lite då och då. Men på senare tid har det varit väldigt dåligt framåt. Man skjuter otroligt mycket skott men de mesta går över, mitt i bröstplattan eller utanför. Men någon puck bör man få in även i denna matchen.

Brynäs har rent generellt haft ganska svårt mot topplagen denna säsong. Och på dom 5 senaste har man mött två topplag i form av Skellefteå och Luleå. Båda dessa möten slutade med en hel del mål i baken. 9-1 mot Skellefteå och 5-1 mot Luleå.


HV71 då? Jo HV71 är HV71 och dom är alltid med där uppe. Man ligger på en stabil 3:e plats med 5 poäng ner till närmast jagande lag och man är nog sugen på att knipa andra platsen som Färjestad innehar. Detta är nog en högst realistisk tanke att man lyckas med då man möter ett så pass formsvagt lag som Brynäs samtidigt som Färjestad möter serieledarna Skellefteå.

Och som vanligt när dessa två lag så kommer det nog bli en fartfylld match med mycket chanser åt framförallt HV71's håll.

Spelet som läggs är Ö 4.5 mål och finns hos Bet365 till 1.78

BOL till de som ryggar!
Ishockey

HV 71 – Brynäs IF

  • Postad:
    26 feb 2013
    15:12
  • Rekare: oggeb
  • Spel: ÖVER 4.5
  • Insats: 0,00
  • Odds: 0,00
  • Bolag:
  • Datum:
    26 feb 2013
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

oggeb 2013-02-26 21:01

Kunde lika gärna bli 4 mål till i matchen med tanke på alla ramträffar som satt. Hur som helst, spelet satt trots att HV spelade förvånansvärt tamt i första perioden. Grattis ni som ryggade.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td