Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Philadelphia Flyers – Washington Capitals

Jakub Voracek (Flyers) Över 1.5 poäng (mål+assist)

Har skrivit fyra rekar sedan rek-systemet släpptes, har en vinst, en förlust och två push om jag inte minns helt fel, inte nöjd med det. Hoppas jag kan förbättra statistiken inatt!

Spelaren som ska hjälpa mig med det är tjecken Jakub Voracek.
Voracek utsågs förra veckan till veckans bäste spelare, välförtjänt då han bland annat gjorde fyra assister i en match och följde sedan upp med ett hat-trick i den efterföljande matchen.
Nu har han en poängstreak på sex matcher med poäng. På de här matcherna har han gått över linan 1.5 fyra gånger. Väldigt formstark med andra ord!

Tjecken har flyttat runt i formationer rätt ofta den här säsongen, den enda permanenta platsen han haft har varit på pointen i första PP-formationen.
Kvar i första PP't är han fortfarande, men nu har han även fått en plats i förstakedjan tillsammans med lagkaptenen och Flyers största hot offensivt - Claude Giroux. Samtidigt har man fått tillbaka Scott Hartnell som varit skadad under större delen av serien.

Voracek toppar både interna mål- och poängligan efter åtta mål och sexton assister på tjugoen matcher. Han har många kvalitéer, kollar vi offensivt så har bland annat ett fint skott och är även en väldigt bra playmaker.

Ska vi kolla lagen som ställs mot varandra är det alltså Flyers-Caps.
Sistnämnda har varit dåliga på bortaplan med två vinster och sex förluster varav en varit i förlängning, samtidigt snittar man tre insläppta mål per match.
Nu har man visserligen god form med två raka vinster, dock har båda dessa varit på hemmaplan.
Flyers har visserligen inte någon värst bra form, 2-4-förlust senast när Toronto var på besök, dessförinnan vann man mot Jets med 5-3, dock satt den vinsten väldigt hårt inne. Hur som helst har man ändå producerat bra med mål och just målproduktionen bör vara bra inatt också då Caps-målvakten Holtby gör sin första B2B-match för säsongen och förmodligen första i sin NHL-karriär(?).
Blir mycket intressant att se hur han klarar detta, jag hoppas i alla fall att det går dåligt.

Har väntat på denna linan på Voracek som under den senaste tiden hållits på linan 0.5 till c.a 1.50-1.60 i odds. Han är glödhet, samtidigt bör Flyers kunna få in några puckar på en Holtby och ett Caps som spelar B2B.
Spela på Betsson och få Se bonus här
Ishockey

Philadelphia Flyers – Washington Capitals

  • Postad:
    27 feb 2013
    20:26
  • Rekare: Grnvit
  • Spel: Annat Ö1.5 p
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,70
  • Betsson
  • Datum:
    28 feb 2013
    01:35
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Grnvit 2013-02-28 11:40

Nej, det slutar 4-1. Debutanten Grubauer fick hålla nollan efter inhoppet. Voracek blir poänglös medan kedjekamraterna Giroux och Hartnell stod för två poäng vardera, tyvärr.

Grnvit 2013-02-28 03:01

Chanser har funnits, framförallt framspelningar från Voracek. Han har varit inne på två mål framåt men hittils har han inte kommit med i poängprotokollet. Nu byttes just Holtby ut efter 4-0 till Flyers, förhoppningsvis fortsätter det rinna iväg!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td