Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Le Havre – Chateauroux

Detta odds fattar jag ingenting av! Kolla på detta:

Le Havre är ett hyggligt hemmalag, på 13 hemmamatcher i år har man 7-3-3. På de senaste fem matcherna i ligan har man 3 segrar och 2 förluster. Förlusterna kom på bortaplan mot Monaco och Nantes vilka ligger 1:a och 2:a i ligan.

Chateauroux är å sin sida ett hysteriskt dåligt bortalag. På 13 bortamatcher i år har man skrapat ihop sex oavgjorda matcher. De senaste fem bortamatcherna har slutat med förlust. Tittar man i backspegeln är det snart (9 mars) ett år sedan man tog tre poäng på bortaplan.

Kollade pozagra.com för skador. Enligt den sidan har Le Havre samtliga spelare tillgängliga, medan Chateauroux b.la. saknar försvararna Nestor och Afougou som spelat 20 respektive 17 matcher. Dessutom saknas mittfältaren Hautcouer som spelat 21 matcher i år.

Med ovanstående fakta skulle jag kunna tänka mig att lira en större slant på hemmaseger till oddset 1.40 - 1.50. Snacka om julafton när bet365 erbjuder 1.85!

Nu gräver vi guld!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Le Havre – Chateauroux

  • Datum:
    01 mar 2013
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Frankrike
  • Liga: Ligue 2 Orange
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

hampshizzle 2013-03-01 19:47

på bet365 om du tar -0.5 får du istället 1.925
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td