Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cardiff – Derby

I dagens andra championship-rek hittar vi seriens bästa hemmalag, Cardiff, med en vinstprocent på 81% hemma i Wales och förkrossande 13-1-2 på 16 matcher. Av dessa 16 har sex vunnits utan att släppa in mål och man har totalt sett hållit nollan i 44% av sina hemmamatcher.

Motståndaren för kvällen, Derby, är ett uselt bortalag. Näst sämst i serien faktiskt. Man är också, tillsammans med Blackburn, seriens formsvagaste lag. Formen är dålig i allmänhet och på bortaplan i synnerhet. Lägg därtill att lagets bäste målskytt Jamie Ward, som öste in mål i januari och februari, missar dagens match till följd av skada. Sedan tidigare saknas Will Hughes och det är tuffa avbräck för Derby.

För Cardiffs del är framförallt skadan på kaptenen Mark Hudson ett minus. Formen har också vid en första anblick varit sviktande sista tiden. Dock, om vi tittar närmare på de matcher som faktiskt varit, ser vi att laget visserligen förlorat 2 av de fem senaste matcherna. Av dessa är dock den ena förlusten mot Championships formlag nummer ett just nu, Brighton, och den andra borta mot Middlesbrough. Där gjorde man dock en bra andra halvlek som man vann med 1-0 och spelmässigt förtjänade ett kryss. Vi ska också komma ihåg att laget bara har en förlust på de 5 senaste hemmamatcherna och endast två totalt för hela säsongen.

Spelet då? Vi får den raka ettan till 1.71 på pinnen och det tar jag alla dagar i veckan. Vi har alltså seriens bästa hemmalag med 81 i vinstprocent mot seriens näst sämsta bortalag, ett lag som förlorar 59% av sina bortamatcher och som dessutom har sin främsta målskytt borta. Lägg därtill usel form i största allmänhet och jag tycker det här spelet har värde ända ner till 1.55-1.60.
Man kan naturligtvis också välja ett handikapp spel, men jag ser större värde i det raka.

Ps:

I mitt sheet har jag postat detta som 2 U, men jag bettar aldrig mer än 2% av kassan. För er som kör 1-5 U är detta en 4.5-5:a
Fotboll

Cardiff – Derby

  • Postad:
    05 mar 2013
    17:29
  • Rekare: Semicolon
  • Spel: 1
  • Insats: 2,00
  • Odds: 1,71
  • Bolag: pinn
  • Datum:
    05 mar 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Npower Championship
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td