Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Nottingham Forest – Ipswich Town

I skuggan av giganternas kamp i CL spelas det även boll i England i kväll. Jag har tittat på ett par matcher som spelvärda inför kvällen och först ut är Nottingham vs Ipswich. Nottingham parkerar för närvarande på en åttonde plats i championship, med 4 poäng upp till kvalplats (dock med en match mer spelad än Brighton som just nu innehar den sista åtråvärda playoffplatsen). Formkurvan är dock mycket god med tre raka segrar. Nygamle tränaren Billy Davies lyckades under sin första sejour som manager föra laget till playoff två år i rad. Ska han lyckas med den bedriften även i år krävs det att laget bibehåller den sista tidens fina form. Davies är fortfarande otroligt populär bland många Nottinghamfans och kan kanske ge lite stadga till en klubb som på grund av lynniga kuwaitiska ägare får anses varit tämligen misskött.

Forest är inget exeptionellt starkt hemmalag, vinstprocenten är strax under 50% (8 av 17) men formkurvan är som sagt god. Kvällens motståndare Ipswich är ungefär lika bra hemma som borta. Klubben ligger just nu på en 18 plats med sex poäng ner till strecket och nio pinnar upp till Nottingham. För Ipswich del handlar det främst om att undvika nedflyttning. På de senaste 5 bortamatcherna har man 1 vinst 2 oavgjorda och 2 förluster. senast vann man hemma mot Leicester med 1-0. Viktigt i kvällens match är dock att målskytten i den matchen och lagets första anfallare, David McGoldrick, inte får spela i kvällens drabbning då han är på lån från just Nottingham.
I Nottingham är kaptenen Danny Collins osäker för spel efter en misstänkt hjärnskakning senast. I övrigt är det samma förväntade trupp som i vinsten mot Sheffield W.
Betydelsen av Bill Davies återkomst till klubben tror jag är svår att överdriva och jag ger Forest bra chans att ta detta. Raka ettan ger för närvarande 1.85 på lads och 1.79 på pinnen. Jag tycker dock detta är lite lågt och tror att Forest kan hänga ett par baljor. Senaste hemmamatchen slog man Huddersfield med 6-1 och stekhete mittfältaren Majewski har nätat i 3 raka matcher. Jag rekommenderar därför istället ett -0.75 spel. Ladbrokes har för närvarande 2.10 och pinnen 2.05. Spelbart ner till 1.95

Form och hemmaplan avgör till Forest fördel
Fotboll

Nottingham Forest – Ipswich Town

  • Postad:
    05 mar 2013
    13:53
  • Rekare: Semicolon
  • Spel: 1 -0.75
  • Insats: 2,00
  • Odds: 2,10
  • Bolag: ladbrokes
  • Datum:
    05 mar 2013
    20:44
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Championship
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Semicolon 2013-03-05 17:19

Det ska tilläggas att jag allt som oftast flatbettar 2% av kassan, därav insatsen två, jag kanske skulle ha tänkt på det innan jag postade reken. Men om jag ska gradera enligt 1.5 U system så är detta en 4:a. Hoppas det hjälper någon

KP 2013-03-05 17:14

Kanonspel. Spikade dom även på Europatipset. Vinner klart
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td