Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay

Tursunov har spelat riktigt bra de senaste veckorna och slagit spelare som Llodra, Muller och Tipsarevic. Iofs spelade Tipsarevic skadad men det tar inte ifrån Tursunovs hans senaste veckor. Han möter Alves som är en challangerspelare som sällan gör något större väsen av sig. Han är främst en grusspelare vilket gör att även underlaget är till hans nackdel. Det skiljer runt 80 platser på rankingen mellan dessa spelare och med tanke på Tursunovs form bör det vara klasskillnad här.

Otroligt nog fick Gulbis kvala till denna turnering. Han har spelat riktigt bra de senaste veckorna och har spelmässigt kunna mäta sig med topp 20 i världen. Han kommer klättra till topp 30 innan året är slut om han fortsätter spela efter sin kapacitet och får hålla sig hel. Gulbis hade problem mot Harrison i förra kvalomgången men när han kvalade till föregående turnering såg det likadant ut i kvalet, han gick sedan och vann hela turneringen.

Rochus håller inte längre den nivån han tidigare gjort. Han är rankad kring plats 150 och håller för det mesta till på challangernivå. Han tog en övertygande seger över Belemans i förra kvalomgången men jag värderar inte tillräckligt högt för att han ska kunna störa Gulbis ordentligt.

Tycker detta är två spelare som har mycket goda möjligheter att avancera vidare in i huvudturneringen.

Spelas med 3/5
Spela på Unibet och få Se bonus här
Parlay

Parlay

  • Datum:
    06 mar 2013
    21:30
  • Sport: Parlay
  • Land: Parlay
  • Liga: Parlay
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Bourne 2013-03-07 08:07

Gick ju fint :-)

Bourne 2013-03-06 19:05

Ser väldigt konstigt ut i spelet men det är alltså en dubbel med Tursunov och Gulbis och inget annat
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td