Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Lukko – Ilves

Lukko (12-7-11) vs Ilves (6-5-19)

Form 6 senaste (W-D-L GF:GA):

Lukko 1-0-5 9:22
Ilves 0-2-4 14:21

Inbördesmöten i ligan:

12.02.13 Ilves - Lukko 2-1 OT
27.11.12 Lukko - Ilves 3-1
16.10.12 Ilves - Lukko 1-4

Dags för lite hockey igen då och är bara tvungen att testa detta då jag tycker att oddset på Ilves är spelbart.

Två rätt bedrövliga lag som möts idag där det Lukko behöver vinna för att hålla sig kvar på sin 10:e plats och nå slutspelet. Ilves har ju parkerat i botten av tabellen i stort sätt hela säsongen och har absolut inget att spela för.

Sett till dom senaste matcherna så har ju Lukko varit totalt usla i sina matcher där man släppt in en massa mål och knappt gjort några själva.
Ilves har som sagt ingen press längre och det har synts i deras senaste matcher, man har kryssat i dom två senaste (och vunnit i OT) och innan dess så förlorade man knappt med 3-2 mot JYP.

Lukko saknar idag försvararen Tommi Kovanen och anfallarna Jussi Pesonen och Lauri Tukonen. I målet står Petri Vehanen vilket talar för Ilvesmål.

Ilves saknar försvarna Konsta Mäkinen och Miro Hovinen samt anfallarna Antti Hölli och Masi Marjamäki.

Jag ser inte att Lukko ska vara så här stora favoriter hemma trots att dom behöver vinna denna matchen. Ilves utan press mot ett svajigt försvar och kass målvakt borde nog kunna leda till dom håller jämna steg så att få Ilves +1.5 till 2.21 hos Pinnacle måste bara testas.

Summering:

+ Ilves utan press.
+ Lukko släpper in en massa enkla mål.
+ Bättre form hos Ilves.

- Måstematch för Lukko.
- Inbördes möten
Ishockey

Lukko – Ilves

  • Datum:
    07 mar 2013
    17:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: Finland
  • Liga: SM Liiga
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pacman 2013-03-07 23:38

Lukko lyckades ju inte vinna utan förlorade med 2-4 så detta var helt enkelt ett bjudodds, ska bli intressant att se vad oddsen blir för lagen inblandade i striden för sista playoffplatsen. Både Pelicans och Blues har en chans att knipa den då man bara är 3 poäng efter Lukko nu med 2 matcher kvar.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td