Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Luringen Palema – 1-3

Här spelas Luringen Palema, på plats, maxspel 5 units till 1.80, på Unibet!

LP är obesegrad i nya regin efter tre starter och sett otroligt fin ut - gjort idel kanonlopp och även om distansen är 500 meter längre nu så tacklar han det då han är i denna form. Tränaren Lars I Nilsson meddelar fortsatt toppform och troligtvis barfota runt om, men kolla detta då det är lite oklart. Norskt huvudlag nu och detta bör få honom att klämma ur de sista krafterna den sista biten in mot mål.

I de senaste tre starterna har han körts i ledningen och bara lämnat motståndet även om det gick segt i första starten för Lars I - i de två efterföljande starterna har han bara pullat undan i tät och som sagt sett lysande ut. Denna gång är det risk för att han inte står distansen om hästen ligger på som denne gjort på slutet över sprint, därav vissa utrustningsdetaljer. Luringen Palema har dock även vunnit över medeldistans på en 13-tid, för bla. Svanstedt.


Jag tror t.o.m. att Johnny Takter här kan vara villig att släppa över medeldistans och detta kanske vore det bästa med tanke på Flemmings mörsare - inte kul att ha denne utvändigt om sig, sista varvet. Nej, släpp här och lucka invändigt på Åbys dubbla open stretch så skall det inte vara några problem alls att ta platsen bland de tre. I den form hästen är så kan han säkerligen även klara det från ledningen, utan för hårt tryck dock...

Här vill/kan ingen svara från början och sedan väljer Johnny om han vill köra i ledningen eller till vilken rygg han vill släppa - så ekipaget kommer få ett bra lopp, nere vid sargen - en spårsnål resa. Går även på något tung/smetig bana om det skulle bli så ikväll...

Det är ikväll hyfsat motstånd, främst då från nummer 12 Pingus Vang. Denne kan bli svårt att slå men resten skall LP bara vara före i mål. Ingen av de andra är sådan hästar som man bara kör fram i dödens med, såsom Pingus Vang. Därmed kan vi eventuellt få se Luringen Palema få fuska bort ett halvvarv i ledningen och då blir inte denne lätt att tas med - på speed tar ingen många längder över upploppet på min rek.

Flemming anser även att Pingus Vang kanske behöver ett par lopp i kroppen för att denne skall vara på topp. Så det är frågetecken på motståndarna i kväll, ex. Orali (som är en kanon i grunden) gör årsdebut, Svanens har väl inte rosat marknaden på sistone och Lennart är ojämn, resten skall inte ha med platsstriden att göra, kanske tredjepriset då.

Luringen Palema har varit på plats i 28 av 47 starter (59.57%), vilket är riktigt starka papper. Även Johnny Takter har toppform med en segerstatistik på nästan 18% i år (259 starter/46 segrar/37 andraplatser/22 tredjeplatser - det ger en platsprocent som kusk på 40.05%). För att vara 8 år så har han startat lite och utveckling finns kvar i hästen, vilket denne verkligen visat i år.

Summa summarum spelar vi här en häst med dokumenterad toppform, är startsnabb och får därmed en bra/perfekt resa hur Johnny än lägger upp taktiken. Det finns frågetecken på flera utav motståndarna och därmed är spelet givet till 1.80 på Unibet, finns på Expekt och Bet365 till 1.75 för de som hellre spelar där.

Jag satsar max, 5 units - spelbart ned till runt 1.55-1.60. Jag räknar alltså med att Luringen Palema skall ta platsen, under liknande förutsättningar, i ca. 6-7 gånger utav 10. Vi får därmed ett litet men naggande gott överodds här.

Lycka till om någon följer...!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Luringen Palema – 1-3

  • Postad:
    07 mar 2013
    17:58
  • Rekare: Pilkast
  • Spel: 1
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,80
  • Info: Platsspel 1-3
  • Unibet
  • Datum:
    07 mar 2013
    20:54
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Åby
  • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pilkast 2013-03-08 10:42

ALLT gick enligt planerna - tyvärr var bara Luringen Palemas form som bortblåst. Värmde strålande så möjligtvis underskattade jag distansoförmågan en anining - öppningen blev ju alldeles för hård också med 1.13 första varvet - men med denne smygare borde han kunnat visat något som liknade en spurt, men nej! Istället tappar han en eller två placeringar efter luckan kommit!

Jaja, nya tag..:!

Jennifer 2013-03-07 20:16

Litar på dig
Låter kockrent

tornado 2013-03-07 20:05

låter bra jag ryggar

laxdasen 2013-03-07 18:47

Klart du sjöar! Tar spets och släpper idag.. sen blir den ......3a
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td