Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Stuttgart – Lazio

Europa League och Lazio möter på nytt tyskt motstånd i form av Stuttgart.

Lazio har gått bra både i Serie A (3:a) och Europa League i år, även om man uppvisat lite formsvacka på slutet. Man är ett helt okej bortalag med 6-7-6, 23:28 (alla tävlingar). Formraden är 2-2-2, 8:10 och då har man förlust mot Milan och ett kryss mot Napoli. Det som sticker ut är dock bortaförlusten mot Siena (3-0).

Lazios förra motståndare i EL var B. M'Gladbach vilka man slog ut genom 3-3 borta följt av 2-0 hemma. Notervärt är att i bortamatchen fick tyskarna två straffar och Lazio en utvisad. Lazio hade fler skott på mål, utanför mål och fler hörnor.

Inför kvällens möte med Stuttgart saknar man Klose, Konko, Stankevicius och Brocchi. Det är dock bara vänsterbacken Konko av dessa som spelade i matcherna mot B. M'Gladbach i förra EL-omgången.

Stuttgart befinner sig i ett liknande tabelläge som Lazios förra motståndare B. M'Gladbach, med en handfull mindre poäng. Man har inte imponerat i Bundesliga, men har ändå lyckats ta sig hyfsat långt i EL. Stuttgarts hemmastatistik är 7-6-6, 25:25 (alla tävlingar, inkl 3 cupmatcher mot sämre motstånd). Formmässigt ser det vid första anblick ganska bra ut; 3-2-1, 8:4, men vinsterna har kommit mot Genk, Hoffenheim (nästjumbo BL) och Bochum (nedre halvan BL2). Man har även kryssat mot Nurnberg, vilka återfinns på nedre halvan i Bundesligatabellen.

Stuttgart tog sig vidare via 1-1 hemma och 0-2 borta mot Genk.

Stuttgarts kännbara bortfall idag är bäste målskytt Ibisevic, samt ev försvararen Boka. Båda dessa spelade båda mötena med Genk.


Jag tycker allt som allt att Lazio är det bättre laget här. Stuttgart har givetvis en hemmafördel men Lazio var det bättre laget mot Borussia Mönchengladbach när man möttes i tyskland och borde vunnit den matchen. Kommer man upp i samma kapacitet så ska man ta Stuttgart.

Jag tycker inte att lagens formkurva inte är helt rättvisande då Stuttgart mött relativt lätt motstånd och Lazio haft ett par svårare matcher.

Det stora frågetecknet för mig är hur Lazio prioriterar denna matchen. Det kan hända att man satsar på ligan och att nå CL nästa år (uttalad ambition), men ser man till förra omgången så ställde man ett starkt lag på banan.

3.42 för bortaseger är alldeles för högt i min bok och jag tycker Lazio är spelbara ner till 3.00. Liten varning på startelva.

Lazio To Qualify finns runt 1.8 hos de flesta bolag.

Fotboll

Stuttgart – Lazio

  • Datum:
    07 mar 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

dae1337 2013-03-08 03:32

vrålenkela pengar tack!

slindoffer 2013-03-07 17:42

cacast, jag säger inte att de de facto kommer vinna Lazio ligger för övrigt 5:a i Serie A, vet inte riktigt varifrån den 3:an kom...

cacast 2013-03-07 17:37

bra rek men har dålig erfarenhet av Italienska lag borta i första Matchen
dom brukar vara nöjda med x

Krille25 2013-03-07 16:14

Stor varning på startelvan man har en viktig match mot Fiorentina i helgen.är själv laziale och tror på starkaste elvan

Krille25 2013-03-07 16:13

Tyskarna fick 3 strAffar i hemmamötet motroligt Lazio

lillsorken 2013-03-07 16:01

Bra rek
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td