Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Avangard Omsk – Tractor

Blir en sen rek som startar på förmiddagen,

Ni som har följt Avangard Omsk vet att dom är ojämna och det har visat sig i kvartarna mot Traktor, 3-0 5-0 3-0 favör Traktor och senaste så vann Avangard med 3-1. Det var inte mycket som stämde för Tractor den matchen ändå hängde man med ett bra tag i spelet men var lite för ineffektiva.

Såg några matcher mot Sibir i åttondelsfinalerna och där vann Omsk serien med 4-3, två defensiva lag men Sibir har inte dom offensiva kvalitérna som behövs mot Avangard. Det har Traktor.

Traktor leder alltså med 3-1 i matcher och har ett par matcher på sig innan det börjar se förlorat ut, för jag tror som så att om Traktor inte tar och vinner denna eller nästa match så fixar Avangard det för såpass bra är dom när de väl är inne i en bra form. Traktor kommer med all sannolikhet att gå för fullt för att stänga denna serie och fokusera på semifinalerna dock inte lika lätt att bara åka till Omsk och fixa det, så länge dom fokuserar på defensiven och kör på kontringar så som dom gjort de tre första matcherna så tar dom det för det är ungefär så Avangard vill spela men skillnaden är att Traktor är bra mycket mer effektiva framåt.

Sannolik matchbild:
Traktor kommer gå ut stenhårt för att få ett så tidigt mål som möjligt och verkligen koppla grepp om matchen för att sedan sakta men säkert gå till att spela mer på kontringar men håller boxen tät och låter inte Avangard komma till speciellt bra lägen vilket gör att Omsk defensiv kommer att lida för så fort Traktor kontrar så går det riktigt fort och kommer förmodligen göra 2-3 mål på det viset.

************************************************** ********

Hur som helst så tycker jag att förutsättningarna är för bra för att inte röra ett odds på 2.40 ML.

Lycka till vid rygg!
Ishockey

Avangard Omsk – Tractor

  • Postad:
    16 mar 2013
    03:59
  • Rekare: Penguin93
  • Spel: 2 2
  • Insats: 2,00
  • Odds: 2,40
  • Bolag: Marathonbet
  • Datum:
    16 mar 2013
    11:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Ryssland
  • Liga: KHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Penguin93 2013-03-16 13:06

Traktor gör 4-0 i 59e minuten och därmed så satt spelet ganska fint.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td