Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Vålerenga – The "field"

http://se.sportingbet.com/sports-fotboll/scandinavian-outrights-eliteserien-outright-2013/1-102-404862.html

Detta är direktlänken till mitt valda pick @ Sportingbet för att göra det enkelt för de som eventuellt finner detta pick intressant.

Jag vet inte hur länge det kommer ligga uppe, Tippeligaen smygstartade under gårdagskvällen och fortsätter idag 15:30, så sätter spelstoppet där men det kan eventuellt finnas även senare, så håll utkik!

Så till det relevanta. Vålerenga som mästare av Tippeligaen 2013 alltså. Förra säsongen var en rejäl missräkning för laget från huvudstaden Oslo när de inkasserade en svag 8:e plats och i år är revanschsuget ordentligt.

I år är det dags att hålla till uppe i toppen som de också gjort väldigt frekvent de senaste säsongerna. För att säkerställa detta så har ett antal värvningar gjorts och det är IMO klassvärvningar!
  • Daniel Fredheim Holm, mittfält (Rosenborg)
    Jan Gunnar Solli, ytterback/yttermittfält (New York Red Bulls)
    Christian Grindheim, mittfält (FC Köpenhamn) LÅN
    Mostafa Abdellaoue, anfall (FC Köpenhamn) LÅN

I dessa fyra värvningar luktar det ren klass. Fredheim Holm kommer vara en mittfältsgeneral som tar tag i sakerna som behövs. I Solli får de in en kompetent kantspelare med mycket rutin som kan kliva in både på ytterbacksplats + yttermittfält. Grindheim har ett otroligt tungt tillslag på bollen och kommer säkerligen bidra med några mål under låneperioden. Abdellaoue är en forward av klass också och känner till klubben då han tidigare varit hos Vålerenga i fyra säsonger, så han känner till omgivningen och även de flesta spelarna i truppen, kommer smälta in bra och göra sina mål!

Angående Grindheim + Abdellaoue så är det korttidslån från FCK och de försvinner 30.06, eventuellt att de kan förlängas. Sannolikt så ser Vålerenga detta som en korttidslösning för att få mer tid att finna ersättare på dessa positioner och summa summarum så ser jag detta som en väldigt bra lösning, de får in två spelare med Vålerenga-anknytning sedan tidigare, alla nöjda!

En annan sak som är viktig för klubbens guldambitioner är att de fick behålla lagets bäste och viktigaste mittfältare och då pratar jag om Mohammed Fellah. Han är i en klass för sig och risken finns att han lämnar i sommarfönstret men förhoppningsvis spelar han kvar hela säsongen.

I övrigt ser truppen riktigt bra ut och är välutformad med både en bra bredd på alla positioner + att det finns de där klasslirarna som kan göra det lilla extra i matcher som står och väger. Många extra poäng i sådana lägen kan det bli.

Vad har vi för andra guldaspiranter i Tippeligaen i år?


* Molde - Har läckt som ett såll under försäsongen. I gårdagens smygpremiär borta mot Viking Stavanger blev det förlust 1-2 och Solskjaer har mycket att fundera på om han ska få ihop regerande mästarna till ett mästarlag 2013. Jag är tveksam!

* Rosenborg - Har haft problem även de på försäsongen med svaga resultat. Mycket hänger på hur anfallet fungerar. Dockal & Chibuike framförallt måste prestera nu när Prica lämnat och Iversen lagt skorna på hyllan, det är 17 mål att ersätta under 2013 på de två.

* Strømsgodset - Gjorde en finfin säsong 2012 och var med låååångt in på målsnöret men orkade inte ända fram. Kommer de göra en lika bra säsong 2013? De har fått in Sørum från Helsingborg som enligt många här i Norge ses som en potentiell skytteliga-vinnare, jag blir inte förvånad om så skulle ske kan jag säga!

Det är framförallt dessa tre som är tunga aspiranter på titeln 2013, men jag håller ändå Vålerenga som snäppet framför dessa och kan i mina vildaste drömmar inte förstå hur Sportingbet kan erbjuda 21.00 på att Oslo-laget plockar hem titeln! Många fotbollstyckare och experter i Norge som har väldig koll på Tippeligaen håller Vålerenga som favs, så jag måste faktiskt gå med i den skaran och spela till 21.00 med maxinsats (5/5u)!
Fotboll

Vålerenga – The "field"

  • Postad:
    16 mar 2013
    12:59
  • Rekare: performance
  • Spel: Annat
  • Insats: 5,00
  • Odds: 21,00
  • Bolag: Sportingbet
  • Datum:
    16 mar 2013
    15:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Norge
  • Liga: Tippeligaen
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

kusagwa 2013-03-16 17:01

Förresten när jag skulle lägga spelet så fanns inte Tippeligan som alternativ. Den hette Eliserien av någon anledning

performance 2013-03-16 15:09

Saken är att Norsk Tipping som är Norges statliga bookie hade Enga som tredjehandsfavorit till 8.00.

kusagwa 2013-03-16 13:55

Har hittat 18 som näst högsta efter en koll på oddsportal och betbrain så fint spel.

Jensw 2013-03-16 13:42

Detta spelet ligger runt 11.50 på de flesta sidor jag kollat på hitills... (Betsafe/betsson/unibet)
Så 21 är enorm skillnad!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td