Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Johny Hendricks – Carlos Condit

Condit 28-6 möter Hendricks 14-1 här.

Condit är en farlig fighter som är duktig på att avsluta sina matcher 13 vinster via KO/TKO och 13 via sub visar på det. Han slogs mot GSP i sin förra match och trots förlust gjorde han bra ifrån sig och man ska inte glömma att han höll på att knocka GSP med en fin spark. Condit kommer i från Jacksons camp och dom brukar alltid ha bra gameplans det hjälper alltid. Nu mot Hendricks är det viktigt att han är så bra både stående och på marken, Hendricks är en bra brottare men jag vet inte hur gärna han vill ta matchen till marken. Condit har en väldigt bra guard och kan nog fånga Hendricks via en sub från hans rygg, vill Condit inte ha matchen på marken kan är han även duktig på att sweepa och kan på så sätt få tillbaka matchen stående.

Hendricks har 8 vinster via KO/TKO och 1 via sub resten är dec. Johny har visat att han är en grym vänsterhand som han lätt kan knocka folk med om man inte är uppmärksam han har knockat både Fitch och Kampmann på slutet två mycket imponerande vinster. Emellan dom matcherna hade han en match mot Josh Koschek som var en mycket jämn match som Hendricks vann via split dec men jag tycker Kos förtjänade den segern. Jag tror Hendricks kommer att ha svårt att knocka Condit, Condit har en bra rörelse, headmovement och är smart han kommer inte släppa ned händerna från hakan en sekund. Jag tror faktiskt Condit kan vinna den här matchen stående då han är väldigt snabb och duktig på att kontra, så Hendricks chans kommer att vara på marken från topp men den positionen kommer att vara svår att hålla då Condit är så aktiv även där.

Bra odds på Condit jag trodde han skulle var runt 1.95-2.0 och jag provar honom ikväll.
MMA

Johny Hendricks – Carlos Condit

  • Postad:
    16 mar 2013
    07:46
  • Rekare: the chef
  • Spel: 2
  • Insats: 6,00
  • Odds: 2,20
  • Bolag:
  • Datum:
    17 mar 2013
    04:45
  • Sport: MMA
  • Land: UFC
  • Liga: UFC
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

the chef 2013-03-17 12:16

Hendricks vann en jämn match hans takedowns imponerade på mig så han vann välförtjänt

the chef 2013-03-16 12:33

Tack så mycket!

lordnicke 2013-03-16 12:20

Gillar reken!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td