Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Carolina Hurricanes – Florida Panthers

Hittade en NHL-match som tilltalade mig en del. Carolina, med tre raka torskar, har ett i grunden bra lag och vill nog gärna ha en seger inatt för att komma in på vinnarbanan igen. Möter ett relativt svagt Panthers som har haft det riktigt tungt nu slutet med en hel del förluster. Tycker oddset känns lite väl högt och skulle lira ner till ca 1.70.

Tror Carolina vinner hyfsat komfortabelt med 4-1 och lägger därmed en relativt stor insats.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Carolina Hurricanes – Florida Panthers

  • Datum:
    20 mar 2013
    00:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

DaedraLydd94 2013-03-20 02:27

Hahah jag tror nog Florida kämpar minst lika mycket för en seger som Canes. Carolina är väl påväg in i svackan medans Florida äntligen tar sig ur...

tompa87 2013-03-19 20:53

Håller med förre talare å vill tillägga att det är inte för att gnälla på dig som spelare men om du vill att man skall följa (vilket jag antar är anledningen med att du tar dig tiden att göra en rek) så ser vi gärna att du bygger upp den lite mer.

Greven13 2013-03-19 16:43

Vilket lag skulle inte vilja ha en seger? Alla lag i NHL har dessutom ett bra lag i grunden... Reken lockar tyvärr inte. Bättre kan du nog.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td