Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Lukko – Jokerit

Lukko (11-8-11) vs Jokerit (14-8-8)

Form 6 senaste (W-D-L GF:GA):

Lukko 2-1-3 15:19
Jokerit 3-2-1 13:6

Inbördesmöten denna säsongen

20.03.13 Jokerit- Lukko 3 - 0
05.03.13 Jokerit- Lukko 4 - 1
18.12.12 Lukko - Jokerit0 - 2
22.11.12 Jokerit- Lukko 4 - 0
03.11.12 Lukko- Jokerit 3 - 2 OT
07.10.12 Jokerit - Lukko3 - 2 OT

Har suttit och funderat över en del spel nu i returmötet mellan Lukko och Jokerit, intressanta spel är rak 2:a på Jokerit, Jokerit att vinna första perioden men det jag har fastnat för är U4.5 till 2.02 hos Unibet.
Finns egentligen inte så mycket att skriva om som inte kom upp i reken igår men får bli lite om själva matchen.


Som jag skrev i min rek igår så är Jokerit försvarsspel extremt starkt, man släppte in näst minst mål i grundserien och sett till deras senaste sex matcher så har man släppt in 1 mål i snitt och gjort strax över 2. Lukko har ju läckt som ett såll tidigare men spelade faktiskt ett helt ok försvarsspel i förra matchen.

Eero Kilpeläinen storspelade i Jokerits mål och hade 25 räddningar och höll nollan i sin 10:e match, Petri Vehanen räddade 36 skott men fick släppa 3 förbi sig. Lukkos problem låg igår i att man gjorde en hel del felpassningar och tappade pucken i mittzonen, man fick spela en del powerplay men man fick inte till nåt riktigt spel då heller.

Jokerit hade i sin tur heller ingen nytta av sina powerplaylägen då man inte fick in nån puck bakom Venhanen men målen man satte var enkla lägen efter försvarsmissar av Lukko.

Så vad kan vi förväntas oss för sorts match idag, Lukko spelar som dom flesta lag bättre hemma och tränaren Risto Dufva lär nog se till att försvaret höjer sig ett snäpp. Det skulle inte förvåna mig heller om han roterar lite i kedjorna.

Jokerit kommer nog att spela i princip likadant som senast och skulle inte förvåna mig om dom vinner med samma siffror som nu. Sett till inbördesmöten så är det bara en match som gått över 4.5 linan så det är ju också en fördel för att spelet ska sitta.

Samma killar fattas som senast, försvaren Tommi Kovanen och anfallaren Jussi Pesonen hos Lukko samt anfallarna Teemu Henritius, Steve Moses, Ben Eaves och Jesse Winchester hos Jokerit.

Så idag hoppas vi på ett stabilt försvar och målvaktsspel från Jokerit och ett stabilare försvar och målvaktsspel från Lukko. Målmässigt tippar jag på 0-1 för Lukko och 1-3 för Jokerit.


Summering:

+ 5/6 inbördesmöten slutat under 4.5 mål.
+ Jokerits försvarspel och Eero Kilpeläinen i mål.
+ Petri Vehanen spelat upp sig på sistone.
+ Lukko får inte släppa in Jokerit i matchen och låta dom ta en 2-0 ledning.

- Trötthet hos lagen kan leda till enkla försvarsmissar.
- Risk för att spelet spricker på mål i tom bur.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Lukko – Jokerit

  • Datum:
    21 mar 2013
    17:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: Finland
  • Liga: SM Liiga
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pacman 2013-03-21 20:02

Gick inte idag tyvärr, Justin Azevedo som jag varnade för i förra reken hade lekstuga och satte själv tre mål och assisterade till ett så hyfsad utdelning för honom. Det som är sjuka med resultatet är att Eero Kilpeläinen i Jokerits mål fick 17 skott på sig på under hela matchen och av dessa så gick 5 in :(

Benboy78 2013-03-21 13:57

Bra rek. Jag spelar om oddset fortfarande är attraktivt. Tack!!

piglett 2013-03-21 10:19

En kvalitets-rek, som vanligt!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td