Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

F Lindgren – A Jonsson

Fortsätter att spela emot Jonsson mycket pga de frågetecken som finns kring hans fitness!

Lindgren fixade en direktplats via sin 8:e-plats 2012 och gjorde väl ändå ett helt OK år, kan tyckas! Denna säsong siktar han högre och konstigt vore väl annars. Kapaciteten finns där, fattas bara att han blir lite mer konsekvent och kan bevara formen över tid 2013 så ska det nog inte vara helt omöjligt för honom att nå åtminstone en 5-6:e plats IMO.

Jonsson har som sagt smärtor från kraschen för 2 veckor sedan och det sitter fortfarande i, har fortfarande ont och det kan/bör hämma honom i nattens tävling.

BS håller AJ som knapp fav i denna? Det är fel! Lindgren ska givetvis vara fav en natt som denna med rådande förutsättningar. Investerar 3u, strax över medel och vill påstå att oddset snarare ska vara ~1.70 (59%)

God lycka!
Spela på Betsafe och få Se bonus här
Speedway

F Lindgren – A Jonsson

  • Datum:
    23 mar 2013
    04:00
  • Sport: Speedway
  • Land: Internationell
  • Liga: Grand Prix Nya Zeeland
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td