Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kings Lynn – Elite League

I helgen drar äntligen speedwaysäsongen 2013 igång efter en lång och kall vinter för mig här i Norge!

Börjar med ett vinnarspel från den engelska ligan Elite League och det är en "dog" oddsmässigt vi lutar oss åt i form av King's Lynn Stars. Håller de som ett stort hot mot den ständiga favoriten i EL aka giganten Poole Pirates. Tänkte börja med en kort liten genomgång av de lag jag klassar som potentiella mästarlag.

Poole Pirates - I stora delar egentligen ett helt nytt lag sett till förra säsongen. Givetvis är turbotwins tillbaka tillsammans i form av Ward + 2012's GP-champ Holder. Bakom dessa har vi en trio polacker bestående av Janowski, Miskowiak, Stachyra och dessa fem sammanfogas på ordinarie position. På reserven kör Tungate + Howarth, två youngsters med mycket stor talang! På papperet ett väldigt bra sammanfogat lag och kommer givetvis vara med i snacket om titeln!

Swindon Robins - Regerande mästare från 2012 och de har en solid ordinarie femma, ställer mig dock lite frågande till reserven hos Robins. Andersen och Batchelor utgör stommen i laget och det följs upp med Kildemand, Morris och nysignade Kennett. Reserven utgörs av Gomolski tillsammans med Birks, och det är här problemen kan uppdaga sig IMO. Känns väldigt tunnt på bottom end och vi får se hur de löser detta. I övrigt ser laget ut som ett playoff-lag åtminstone och väl där kan ju allt hända.

Det är framförallt dessa två lag som ser spännande ut preseason, vi får se hur det utvecklar sig då det alltid finns lag som potentiellt kan överraska över en säsong med diverse midseason-signings osv.

Vidare till min vinnare King's Lynn Stars så har vi ett väldigt jämnt uppbyggt lag! Sedan de kom upp till EL så har de gjort riktigt bra ifrån sig dessa två säsonger, första säsongen tog de sig till playoff och 2012 var de väldigt nära att göra det igen. Det är av yttersta vikt att de lyckades signa tillbaka Iversen som körde för Peterborough 2012, alla som följer speedway vet hur bra dansken är och det behöver inte skrivas. Presterar Iversen som förra säsongen så blir Stars bokstavligen livsfarliga 2013! Bakom Iversen har vi Schlein, Korneliussen, Stead & Klindt. Reserven innehas av Aldén & Smith.

Ett väldigt homogent lag helt enkelt från topp till tå. Reserverna Aldén & Smith lär hålla till där eftersom samtliga fem övriga lagmedlemmar är potentiella poängförare och ser det som otroligt att någon av de skulle flyttas ner på reserven!

Tycker verkligen att bookies underskattar KLS 2013, så jag tackar & bockar för 9x och trycker till! I min bok så ska KLS stå i ~5x (20%) och inte bara ca 11% vinnarchans, detta spel är fint värde IMO och jag investerar 4u!

Det kommer bli en otroligt spännande säsong och jag ser verkligen fram emot helgen när allt drar igång!
Speedway

Kings Lynn – Elite League

  • Postad:
    22 mar 2013
    00:26
  • Rekare: performance
  • Spel: 1
  • Insats: 4,00
  • Odds: 9,00
  • Info: Säsongsbet
  • Spreadsheet: Speedway 2013
  • Bolag: Ladbrokes
  • Datum:
    23 mar 2013
    20:30
  • Sport: Speedway
  • Land: England
  • Liga: Elite League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

performance 2013-03-22 11:25

Borde kanske plitat ner att det finns flera bookies som erbjuder 9.00, så man kan splitta upp insatsen på dessa och sannolikt få in den summa man vill ha på spelet.

Arizto 2013-03-22 08:41

Gillar säsongsbet, Ladbrokes erbjöd dock mig att spela för 6,11sek..Betway erbjuder samma odds och släppte igenom fler kulor.

kusagwa 2013-03-22 01:14

Solklar 5, mkt bra rek. BOL perfa!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td