Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kings Lynn – Lakeside

Kom över denna nu när jag dammade igenom diverse bookies för att se om det fanns några season-H2H för EL!

Som jag skrev i den föregående reken som också handlar om King's Lynn så tror jag på ett väldigt fint 2013 för laget.

Iversen är givetvis den självklare ledaren och stommen i truppen. Men övriga på ordinarie position (Schlein, Korneliussen, Stead & Klindt) kommer mata på med poäng under honom vilket kommer ge många sköna segrar under 2013. Lägg därtill en OK reserv bestående av Aldén + Smith så finns alla förutsättningar för en fin säsong. Kan de bara göra hyfsade resultat away from home så tror jag playoff-spot är säkrad x antal omgångar innan grundserien är slut.

Hemma kommer KL bli väldigt svårslagna och min tanke är att de inte kommer tappa alltför många poäng på Norfolk Arena!

Lakeside, vad har de gjort inför säsongen? De har kört i playoff tre av de senaste fyra säsongerna vilket får ses som ett väldigt gott betyg. De får otroligt svårt att upprepa det denna säsong med tanke på hur laget ser ut.

Karlsson och Watt utgör top2, vilket är en väldigt rutinerad sådan, de kommer ta många poäng. Bakom de har vi Swiderski, Nilsson och nysignade Bridger. Den sistnämnde är en riktigt bra värvning när han väl är på humör. Är han det inte? Ja, då går det mesta åt h-vete. En humöråkare med andra som är väldigt upp och ner, tyvärr. Reserven utgörs av Mear samt Lawson.

Det har varit lite turbulent i Lakeside-lägret nu innan säsongen börjar eftersom att det var sagt att Mear skulle köra i par med Worrall, men efter kontraktsbråk så föll det igenom och det blir istället Lawson som kör för Lakeside. Ett stort avbräck IMO eftersom Worrall är en av de största brittiska talangerna just nu och det hade kunnat vara nyckeln för Lakeside på reserven för att nå en respektabel ligaplacering. Nu med Lawson istället så känns det lite mer osäkert och Lakeside ska inte ha något med playoff-kampen att göra.

Här tycker jag Betsafe gjort denna season-H2H alltför jämn då jag håller King's Lynn som solklara favs i denna! I min bok ska King's Lynn vara favs runt ~1.40 (70%) så jag kan ju inte göra annat än att maxa detta med 5u!

God lycka!
Spela på Betsafe och få Se bonus här
Speedway

Kings Lynn – Lakeside

  • Datum:
    23 mar 2013
    20:00
  • Sport: Speedway
  • Land: England
  • Liga: Elite League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Bluetramp 2013-03-22 20:35

Tack, inväntar natten då...

performance 2013-03-22 19:27

Bluetramp, tack så mycket!

Jag är på jobb just nu, slutar 22 så är hemma strax innan 23. Tar tag i GP-premiären direkt då!
Så räkna med att eventuella picks kommer upp senast 02:00 inatt!

Bluetramp 2013-03-22 19:16

Din kunskap imponerar verkligen ! Har du kollat på GP premiären i natt ? Några drag ?

lillsorken 2013-03-22 17:39

Hänger på bra rek
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td