Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Lukko – Jokerit

vs

Spel: Över 4.5 mål Lukko vs Jokerit, Pinnacle 1.90


Så till nästa hockeyrek då men först lite siffror som vanligt.


Form sex senaste (W-D-L GF:GA):

Lukko 2-2-2 19:18
Jokerit 3-2-1 17:14

Inbördesmöten denna säsongen

23.03.13 Jokerit - Lukko 3 - 4 OT
21.03.13 Lukko - Jokerit 5 - 2
20.03.13 Jokerit - Lukko 3 - 0
05.03.13 Jokerit - Lukko 4 - 1
22.11.12 Jokerit - Lukko 4 - 0
18.12.12 Lukko - Jokerit 0 - 2
03.11.12 Lukko - Jokerit 3 - 2 OT
07.10.12 Jokerit - Lukko 3 - 2 OT


Trots Jokerits dominans i första matchen så har Lukko spelat upp sig rejält i dom två senaste matcherna och leder nu med 2-1. Misstaget som Jokerit gjorde var att dom slog av på tempot då dom ledde 3-0 och sedan har dom inte riktigt hittat tillbaka till den fina formen och Lukko fick momentum istället och kände att dom har en bra chans att slå ut Jokerit.

Justin Azevedo i Lukko har varit suverän i dom två senaste matcherna och stått för 4 mål och 3 assists, Petri Vehanen i målet blandar och ger och varvar bra räddningar med riktigt dåliga. Vad som har hänt med annars så stabila Eero Kilpeläinen i målet för Jokerit är svårt att säga men han har fått släppa in 9 mål på dom två senaste matcherna.

Så vad kan vi då förvänta oss av matchen och spelet, får Jokerit inte spelet dit dom vill så kommer dom garanterat att dra på sig en hel del utvisningar då den psykiska delen av spelet inte är deras starka sida (se bara matcherna mot HIFK). Lukko har kapacitet i Azevedo och Straka att bestraffa dom direkt i så fall, dessa två herrar kan avgöra hela serien på egen hand. Jokerit saknar ju inte målskyttar heller direkt, Ilari Filppula t.ex. Dock har han har inte spelat speciellt bra på dom två senaste matcherna där han bara gjort 1 mål. Får han och Jokerit i gång spelet sitt så lär det nog trilla in ett mål eller två.

Så Pinnacles 1.90 testas, resten ligger runt 1.75 - 1.80. Vem som kommer att vinna denna matchen vågar jag mig inte på. Jokerit behöver utjämna till 2-2 men Lukko verkar vara en svår nöt att knäcka.


Summering:

+ Två senaste matcherna väldigt öppna och målrika.
+ Målvakterna i båda lagen inte i form.
+ Azevedo i Lukko i högform.

- Måstematch för Jokerit som kan försöka bomma igen.
Ishockey

Lukko – Jokerit

  • Datum:
    25 mar 2013
    17:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: Finland
  • Liga: SM Liiga
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pacman 2013-03-25 20:56

Lukko vinner med 2-1 så var inte ens nära idag tyvärr, Jokerit är nu illa ute så ska bli intressant vad dom sätter för odds på nästa match för båda lagen.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td