Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Warberg – Pixbo

Helt avgörande match i detta västkustderby mellan Warberg - Pixbo.

Pixbo öppnade matchserien klart bäst & hade 2-0 i matcher, efter 2 raka Warberg-segrar är det nu 2-2. Lagen är oerhört jämna så helt oväntat att det skulle gå till 5 matcher är det inte. Man möttes i kvartsfinal förra säsongen oxå, då gick Pixbo segrande med 3-2 i matcher. Min förhoppning är att historien upprepar sej.

Tror även kvällens drabbning kommer bli en jämn historia. Det jag hoppas fäller avgörandet är att Pixbo enligt mej har fler spelare som kan avgöra en match kontra Warberg som får förlita sej på 2-3 spelare (Magnus Svensson, Linus Henrikssonsom & Tero Tiitu ) måste prestera på topp för att det skall gå vägen.

Anledning till denna rek är att jag anser att vissa bolag hamnat snett i värderingen, många ligger i spannet 2.70 - 2.80 på Pixbo-seger, vilket jag anser är korrekt. Nordicbet & Marathonbet ligger dock på 3.20, & det testas alla dgr i veckan i en helt avgörande match som kommer garanterat kommer bli jämn. All press ligger på Warberg vilket jag tror kan gynna Pixbo som är ett mycket vasst kontringslag med många unga/hunriga spelare.

Det finns inga skador att rapportera om i ngt av lagen.

Lycka till om ni ryggar.
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Innebandy

Warberg – Pixbo

  • Datum:
    25 mar 2013
    19:00
  • Sport: Innebandy
  • Land: Sverige
  • Liga: Innebandy
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

robfri 2013-03-25 21:13

vinst pixbo, men tyvärr först i sudden. Var iaf rätt ute men inte alltid man får bet för det...

patrik_g 2013-03-25 18:13

Bra rek, ryggar!

lillsorken 2013-03-25 09:52

Ok då ryggar vi
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td