Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Jukurit – Ilves

Jukurit vs Ilves


Spel: Under 4.5 mål i Jukurit vs Ilves, Betsafe 2.08


Detta blir min sista rek för Mars månad då det inte spelas några fler hockeymatcher innan April.


Form sex senaste (W-D-L GF:GA):

Jukurit 0-1-2 2:6
Ilves 2-1-0 6:2

Inbördesmöten denna säsongen (ligakvalet)

28.03.13 Ilves - Jukurit 2 - 1 OT
26.03.13 Jukurit - Ilves 1 - 3
22.03.13 Ilves - Jukurit 2 - 0


Så då kör vi en rek på vad som troligtvis kommer att bli den sista matchen i ligakvalet, Jukurit ligger under med 3-0 i matcher och lär nog heller inte vinna denna. Det är egentligen skrämmande att se hur stor skillnad det är mellan det sämsta ligalaget och det bästa i Mestisserien. Jukurit gick som tåget genom hela Mestisserien men mot ligamotstånd tog det tvärtstopp, Sport var i exakt samma sits förra året och gick på pumpen mot Pelicans med 4-1 i matcher.

Båda lagen har spelat ett mycket stabilt försvarspel i dom tre matcherna hittills, de har två ypperliga målvakter i Ville Kolppanen hos Ilves och Andreas Bernard i Jukurit. Kolppanen har motat 78 skott hittills och Bernard 97 skott. Det som dom båda två lider av är målskyttet, två skottvilliga lag men det är inte speciellt många skott som gått på mål eller för den delen i mål. Ilves har skjutit 157 skott och Jukurit 138 skott.

Inget av lagen spelar heller speciellt bra i powerplay, Ilves har bara lyckats göra 2 mål på dom 21 powerplay tillfällena man haft. För Jukurits del så är det 1 mål på 24 tillfällen.


Så vad har vi då oss att förvänta av denna matchen?

Tror vi kommer att få se more of the same igen, tight spel utan alltför många riktigt bra målchanser. Risken finns ju alltid att det blir lite grisigt spel men sett till dom tidigare matcherna så är jag inte orolig för att det börjar droppa in en massa powerplay mål om så är fallet. Tror vi kan få se en match som går till förlängning igen och där Ilves drar det längsta strået.

Betsafe/Betsson går ut med 2.08 för underspelet så det testar vi, Nordicbet direkt efter med 2.06 för samma spel. Vill man köra "safe" istället med U5 så har Pinnacle marknadshögsta med 1.78 just nu.


Summering:

+ 3/3 inbördes under 4.5 mål.
+ Två bra defensiva lag men mindre bra offensiv.
+ Inget strålande powerplayspel av nåt av lagen.

- Tidiga mål för Ilves och Jukurit tappar sitt spel och kämparvilja.
Spela på Betsafe och få Se bonus här
Ishockey

Jukurit – Ilves

  • Datum:
    30 mar 2013
    16:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Finland
  • Liga: SM Liiga
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pilkast 2013-03-30 20:06

Surt, men du kommer igen...!

Pacman 2013-03-30 17:08

Ja men va kul, 27 minuter tog det sedan var spelet förlorat :(

Pilkast 2013-03-29 19:36

Gillar verkligen dina rekar, väl underbyggda med relevant fakta - att du sedan har ett riktigt belevat språk, gör ju inte saken sämre...! BOL!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td