Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Karabukspor – Kayserispor

Här kommer en rek, länge sedan sist så ursäkta ringrostigheten

Kort info, som ni ser i mitt sheet har jag gått över till att spela ganska låga snittodds, sällsynta spel närmar sig 2.00. Detta är ett utav dessa, framförallt för att oddset sticker ut.

Karabukspor vs Kayserispor: Pk Karabukspor+0 (DnB) @ 1.91

Spelar detta främst på grund av ett fåtal saker:

1. Bortalaget Kayserispor saknar Bobo som står noterad för 12 mål. Utan honom så är laget offensivt väldigt försvagat.

2. Karabukspor har haft ett träningsläger på 4 dagar och haft få spelare involverade i landslagsspel.

3. Karabukspor har dragits in i bottenstriden i Süperlig vilket har fått presidenten att gå ut med följande uttalande; “We are going to play a match against Kayserispor and a victory is vital for the future of our club”.

Karabukspor är även ett lag som har intressant offensiv uppställning med svenskbekantingen Luton Shelton (som förvisso är doubtful), Lomana LuaLua som huserat en del i England samt Ilhan Parlak med flera. De har ett utspritt målskytte och det svänger ofta om laget när de spelar. Men de har haft en del problem med jämnheten och märkligt svårt att producera på hemmaplan.

Jag tror dock att det är dags för ett resultat nu, Kayserispor fick se sig slagna senast av Galatasaray och möjligen håller deras fina form på att plana ut med endast 2 pinnar på de senaste 2 matcherna.

Erkänner villigt att jag inte följer Süperlig lika intensivt som jag gjorde ett tag, men av den info jag lyckats gräva fram online känns spelet intressant.
Fotboll

Karabukspor – Kayserispor

  • Postad:
    01 apr 2013
    16:32
  • Rekare: RobinD
  • Spel: 1 +0
  • Insats: 10,00
  • Odds: 1,91
  • Spreadsheet: Fotboll 2013
  • Bolag: Williamhill
  • Datum:
    01 apr 2013
    18:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Turkiet
  • Liga: Turkish Super League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pilkast 2013-04-02 08:39

Satt ju fint - snygg "start"...

RobinD 2013-04-01 19:20

Börjar ju bra iaf med 1-0 redan i 8e minuten. Lång tid kvar såklart, men en bra start skadar väl inte.

Pilkast 2013-04-01 17:39

Din tredjepunkt är väl iofs direkt förknippat med tabelläget... ;-)

RobinD 2013-04-01 17:00

Kayserispor har dock överpresterat sedan omstarten efter nyår, för mig är de inget lag som ska nå en EL-plats genom ligaplacering. De är dessutom betydligt bättre hemma än borta, 4-2-7 borta och då har 2 vinster kommit mot bottengängen.

Ser man på tabellen är detta spel kanske konstigt, men nu råkar det vara så att jag inte bryr mig så mycket om vad tabellen söger

Pilkast 2013-04-01 16:51

Nja, Kayserispor har riktigt bra form och spelar för att haka på om UEFA Europa League-platserna... Att man förlorade mot Gala senast är inget att säga om - Gala nätade redan i den tredje minuten och ledde redan med 3-0 i 31 minuten när Bobo blev utvisad - därav hans icke-medverkan...

Nja!

Men, lycka till! :-)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td