Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Askim – Slottskogen/Godhem IF

Här kommer ett spel från blåbärsserierna i Göteborg.

En av mina bästa vänner tillika delägare i företaget vi grundade spelar fotboll för Skogens IF i division 6 i Göteborg, de tränar och håller till i samma område (Slottskogen).

De (Skogens IF), tränade med Slottskogen/Godhem i måndag och då hade de 6 spelare på träningen och har förlorat stor del av sin trupp inför denna säsong.

Läser man på deras hemsida kan man även hitta följande;

"Inställt mot Stenkullen!
21 mar, 20130 kommentarer
Matchen på lördag mot Stenkullen är tyvärr inställd på grund av flertalet sjukdomar och återbud. Supporterbussen går tyvärr inte att avboka, så den kommer istället åka till potatisstaden Alingsås för en föreläsning om ärkeknölen Jonas Alströmer och potatisens historia.

Nästa tillfälle är på måndag då det är träning på Kobbegården som vanligt. Nya tag då!"

Det finns även en kille som vigt sitt liv åt de lägre fotbollsserierna i Göteborg och bloggar om allt, ser ohälsosamt många matcher i dessa serie och han skriver såhär:

"Det finns två klara nedstigningskandidater och jag har svårt att se att det blir någon vidare kamp om de två platserna neråt som är vikta åt två lag som tappat mycket kvalité...."

och fortsätter såhär;

"SG97
Förra säsongen var SG97 nykomlingar och gjorde med laget man värvade ihop till femman 2011 det riktigt bra. Man lyckades lösa en acceptabel placering och meningen var väl att man skulle fortsätta att utveckla det. Men så blev det inte en mängd spelare har lämnat laget och förstärkningar jag har sett har inte varit i närheten av det man tappat. Savane(Donsö), Tapper & Sondell(Väster), Strömberg & Wedberg(Götaholm) och Berner(Kaverös) för att nämna några spelartapp. Nu har ju träningsmatcherna börjat ge lite resultat på slutet då man vunnit mot Warta och förlorat med uddamålet mot Näset men det känns tunt.
Fransson, Magnus Larsson, Lindberg, Sundin och Fattah är killarna som blir extremt viktiga i år om nu inte Jens Larsson kör igång(kanske redan gjort) i så fall blir han minst lika viktig. Men som sagt var, det känns tunt och Christer-Benny måste få killarna att leverera på topp i många matcher för att man skall ha skuggan av en chans. Varningens finger för unge Nestor som visade upp en bra speed och teknik när jag kollade på laget i februari. Träningsmatcherna har jag varit inne på tidigare och från att man levererat ganska illa så har man nu börjat få till det."


Träningsmatcher hittills:
SG97-Styrsö 2-5
SG97-Guldheden 2-6
SG97-Näset 0-2(cupen)
SG97-Partille 2-3
SG97-Warta 3-2

Man kan tillägga att Styrsö spelar i samma serie som min vän och Guldheden i serien under tror jag, dvs div 7!

Askim är enligt samma källa ett lag för mitten om de får saker att stämma och när min vän även säger pojkvännen till hans pappas sambo som är ung och späd fått flyttat upp till A-laget för att ta plats i backlinjen så förstår man ju att SG97 inte har mycket till trupp i år.


Jag förstår att det är lite konkret info, och mycket "kompisens farsas grannes sons kompis sa att det är såhär" över den här reken, men ni får ta det för vad det är. De spel jag fått tidigare i dessa serier från vänner har en bra träffprocent.
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Fotboll

Askim – Slottskogen/Godhem IF

  • Datum:
    04 apr 2013
    19:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Division 4 Göteborg B
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

RobinD 2013-04-06 11:27

Bluetramp, japp det stämmer bra. Har du hittat något om när den återupptas, för Nordicbet har inte betalat ut min insats än.

Bluetramp 2013-04-05 16:26

Matchen bröts i halvlek vid ställningen 1-1. Ljuset slocknade...

RobinD 2013-04-04 21:37

Det verkar tyvärr som att matchen blev uppskjuten:/

Greven13 2013-04-04 14:00

1.30 nu, fanns en hel del värde i denna rek. Flera sådana rekar

zlotys 2013-04-04 12:42

Dom är långt ifrån det dom va en gång i tiden. Spelade i div 3 ett tag. Men som du nämnde så har dom tappat väldigt mkt spelare genom åren. Vi har alltid haft lätt för dom. Dom har typ 2 spelare som håller måttet, resten är rätt odugliga. Askim borde va numret större.

RobinD 2013-04-04 12:09

"bara den här meningen är ju värd en fyra "när min vän även säger pojkvännen till hans pappas sambo som är ung och späd".. en riktig tankenöt"

haha, generalfel blev det där, det ska givetvis vara pojkvännen till min väns pappas sambos dotter. Lite tydligare kanske

RobinD 2013-04-04 11:29

Oddset har droppat till 1.45, har ni lassat?

loneranger 2013-04-04 10:57

bara den här meningen är ju värd en fyra "när min vän även säger pojkvännen till hans pappas sambo som är ung och späd".. en riktig tankenöt
Riktigt kul med folk som är insatta i blåbärsserierna.. blir det fler såna här rekar får man kanske fundera på att öppna upp igen på nordicbet.

RobinD 2013-04-04 07:57

Zlotys: ber om ursäkt för det, la ingen vikt vid att kolla upp vart ni låg. Men då kan du ju tala om hur bra SG97 var?

zlotys 2013-04-04 06:47

Jag spelar i guldheden och vi ligger i division 4A Göteborg

Arizto 2013-04-04 00:18

Bör vara http://www.fcfiskeback.se/blogg/ som avses. Jag älskar blåbärs-serier. Låga summor, information från kompis-till-kompis-till-en-kompis, att det ibland tar en dag eller två att få spelet rättat, men utan dessa serier stannar spelandet av i maj.

Greven13 2013-04-03 23:38

Vad heter bloggen som den killen har?

Greven13 2013-04-03 23:27

Intressant!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td