Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Luleå Hockey – Färjestads BK

Luleå Hockey har visat under slutspelet att dom kan mer än bara defensive hockey. Om man får gnälla på Luleå på något så är det väl målvakt sidan med Johan Gustafsson . En målvakt som är väldigt ojämn och släpper in ett antal med skott från blå som är inom syn för Johan, men det fantastiska defensiva spelet från Luleå gör det så enkelt som möjligt för han.
Färjestad gjorde än bra insatts senast på hemmaplan och vann med hela 4-1 och Luleå såg inte alls ut som dom tidigare har gjort under slutspelet, Men en väckarklocka för Luleå som är obesegrade på hemmaplan under hela slutspelet och ett powerplay mot Fbk med 38,46 procent kommer att ha stora chanser att slå FBK som har ett ganska ifrågasatt försvar spel med spelare borta som Oscar Klefbom och Sanny Lindström. Linus Klasen och Niklas Olausson har gjort tio poäng vardera i slutspelet för Luleå och kommer behöva producera även idag om det ska bli Luleå vinst, men det tror jag det blir.

Jag spelar Luleå Hockey -0.5 odds 2.00



Skador: Luleå Sami Sandell. Färjestad Oscar Klefbom och Sanny Lindström.

Semifinal
2013-03-29 Färjestad BK – Luleå Hockey 1-4
2013-03-31 Luleå Hockey – Färjestad BK 5-2
2013-04-02 Färjestad BK – Luleå Hockey 4-1


Lycka Till
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Luleå Hockey – Färjestads BK

  • Datum:
    04 apr 2013
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Olsson43 2013-04-04 18:34

Snygg rek!Jag ryggar med Benfica seger i halvtid.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td