Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Michael van Gerwen (180s) – Simon Whitlock (180s)

Ett spel dartens värld.

Michael van Gerwen har gått som tåget i denna tio veckors turnering. Han är också klar favorit i dagens möte mot australiensaren Simon Whitlock, men det raka spelat är inget som lockar mig.

Matchen är viktig ur två aspekter. Vinner MVG så kommer han fortsatt att vara i topp inför den sista veckans matcher. För Whitlocks del är det bara en vinst som gäller, då det är den enda garantin för att han skall ha möjlighet att spela i slutspelet. Viktig match för båda med andra ord.

Nu över till det aktuella spelet.

Under turneringens gång så har MVG kastat totalt 31 maximum. Detta är ett turneringshögsta, som han delar med tre andra. Har snittat mellan tre och fyra per match.

Whitlock har endast lyckats med föga imponerande 20 stycken, och är alldeles för ojämn i sitt höga spel; har blandat noll maximum med fem maximum.

Hans ojämnhet var något som märktes tydligt i förra veckans match mot Robert Thornton, då inte lyckades träffade en enda, och det märktes att hans självförtroende var i botten. Tror inte att jag såg ett leende under hela matchen, på den vanligtvis lättsamme australiensaren.

Inte nog med att han nu är tvungen att vinna, han måste vinna över en av de bästa i spelet, VM-tvåan Michael van Gerwen.

Jag tror att det kommer att återigen spänna sig för Whitlock, och jag tror att han maximalt kommer att kunna producera två maximum i denna match.

MVG tror jag dock inte kommer att göra någon besviken, utan kommer att kunna kasta minst stycken tre maximum.

En annan faktor att väga är den potentiella längden på matchen.

Jag tror inte att kommer bli någon lång match. MVG har i sina tre senaste matcher haft ett snitt på strax över 100 och en utgångsprocent på runt 40. Whitlock har snittat runt 93, och en utgångsprocent på runt 30.

Jag tror att MVG gör processen kort med Whitlock och ser där 7-4 och 7-2 som potentiella resultat.

Om vi väger in faktorerna med Whitlocks form och självförtroende, i konstrast mot MVG motsvarande, samt den potentiellt korta matchen, så tror jag inte att Whitlock kommer att kunna kasta fler maximum än MVG. Jag bedömer sannolikheten att MVG kastar flest maximum i denna match till 67%, och ser därför värde i Ladbrokes odds på 1.73.

Lycka till om ni väljer att följer.


Nyckel
180 = maximum.
Dart

Michael van Gerwen (180s) – Simon Whitlock (180s)

  • Postad:
    04 apr 2013
    12:33
  • Rekare: Anonymous
  • Spel: 1 1
  • Insats: 0,00
  • Odds: 1,73
  • Bolag: Ladbrokes
  • Datum:
    04 apr 2013
    22:10
  • Sport: Dart
  • Land: Europa
  • Liga: Premier League Darts
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Anonymous 2013-04-04 23:11

Slutade tyvärr 3-3. Nya tag nästa vecka

choffeg 2013-04-04 21:21

Spelar att han på detta! Jag spelar även att han vinner matchen

kusagwa 2013-04-04 18:41

Lycka till och kul med en dart rek
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td