Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Norrköping – Djurgården

Djurgården åkte på en riktig käftsmäll i inledningen av allsvenskan 2013 (3-0) borta mot HIF, Djurgården var uddlöst och Erton gjorde en riktig skitmatch.
bättre gick det däremot för dagens motståndare Norrköping vinst 1-2 borta mot Mjällby.

Djurgårdens Bergström och Östberg sätter inte skräck i motståndarnas anfallare, om vi säger så. Det måste vara ett mittbackspar som tillhör de sämre i Allsvenskan.Nu har man visserligen värvat in en lituatisk landslagsman men som inte kommer till spel idag.

över till Norrköping som hamnade på en femteplats i ligan förre året, mycket tack vare ett fint hemma spel, och truppen är densamma i år.
På hemmaplan är man oerhört tunga att möta mycket beroende på det fantastiska inläggspelet man visar, men inne i straff området finns även där kvalité bland annat Thorvaldsson som satte 17 baljor förra året bara för att nämna någon.


det är en väldigt liten chans att Djurgården smiter härifrån med en seger. Norrköping är som sagt mycket bra hemma på Idrottsparken, och när Norrköpings främsta styrka är det som är Djurgårdens svaghet känns det här som ett bra spel.

Norrköping 2,20 !
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Norrköping – Djurgården

  • Datum:
    04 apr 2013
    17:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Svenska cupen
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

choffeg 2013-04-04 16:48

Då blir det ett spel på Norrköping för mig
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td