Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Åtvidaberg – Malmö FF

Det är dags för omgång två i Allsvenskan 2013. Åtvidaberg hade det tufft i första omgången då man åkte på en bortaförlust mot Gefle. MFF fick heller inte med önskat resultat då man endast spelade oavgjort hemma mot Halmstad.

Hos MFF finns det en otroligt stor teknisk skicklighet i flertalet spelare och det finns otroligt stora möjligheter att spela en snabb och passningsorienterad fotboll som de flesta lagen i allsvenskan har svårt att försvara sig mot.
Men i premiären mot Halmstad så var det inte det spelet man visade upp och passningsspelet var bedrövligt, men det var premiär och spända spelare, så länge som det pratas byggs och laddas inför en premiär är detta inte så konstigt.
Skadad är dock sydafrikanen Tokelo Rantie som gjorde mål mot Halmstad.


Åtvidaberg spelade förra säsongen en fotboll som var trevlig att titta på och målproduktionen framåt sett var väldigt bra. tills man tappade den numera Malmö forwarden Magnus Eriksson och man hamnade på nedre halvan av tabellen.
Thomson lämnade klubben iår för öster, men man har plockat in ny tränare och två nya spelare Andreas Dahlén och Daniel Sjölund, inga jätte förstärkningar direkt. Det är väldigt tveksamt om Peter Svärdh har hunnit få in ett välorganiserat försvarsspel i det här Åtvidaberg. Mot Gefle såg det virrigt ut Framförallt hos mittbackarna.

Trots Ranties frånvaro väljer jag ändå att spela en peng på att MFF plockar en seger här. Det för att motståndet inte är speciellt vasst ,och så för att matchen spelas på konstgräs. Dessutom finns det som sagt så oerhört mycket kvalité i truppen och nu när man spelar på ett underlag som är jämnt och det gynner de tekniska spelare som man har på de flesta positioner. Jag är övertygad om att man kommer igång med både poängskörden och med det kreativa spelet ikväll
jag är helt övertygad om att MFF kommer göra en bra säsong och ikväll finns det alla förutsättningar för en trepoängare

Malmö Seger: 2,25 hos Bet365, högst odds finns hos Pinnacle som bjuder 2,38

Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Åtvidaberg – Malmö FF

  • Datum:
    05 apr 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

skarabe 2013-04-06 13:07

Är själv MFF:are och vågade inte spela. Men så rätt du fick i din analys, en jämn första halvlek sedan visades sig kvalitetsskillnaden mellan lagen.

choffeg 2013-04-05 18:13

Ser bra ut !
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td