Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Pat Curran – Shahbulat Shamhalaev

Pat Curran 18-4 möter alltså Shahbulat Shamhalaev 12-1-1

Curran är en bra brottare som även har bra BJJ, 5 vinster har kommit via sub och han har utvecklat sin BJJ riktigt bra bara på några få år, hans starkaste del är fortfarande hans brottning som håller en hög klass och han har bra timing på sina nedtagningar. Han boxning blir även den bättre och bättre och han har 5 vinster via KO/TKO, nu när han dropat ned till featherweight så ser han ännu bättre ut än vad han gjorde i lättvikt, han är snabbare och kraftfullare en bättre atlet helt enkelt. Han har haft riktigt tufft motstånd sina tre senaste matcher där han besegrat Marlon Sandro via KO, Joe Warren som är en riktigt bra brottare besegrades också via KO och nu senast mötte han Patricio Freire en riktigt bra mma fighter som är bra allround svartbälte i BJJ men han ar även en helt ok boxning. Curran är alltså riktigt bra och jag rankar honom som topp 3 i världen i featherweight. jag fick honom till 1.76 men finns värde ned till 1.5 skulle jag säga speciellt med tanke på att Shahbulat Shamhalaev just missade vikten.

Shahbulat Shamhalaev vägde alltså nyss in på 146 1 pound över viktgränsen det brukar oftast betyda att fightern har haft någon lättare skada eller sjukdom som gjort att weightcutten inte gått enligt planerna och att cutta den sista pounden är aldrig roligt.

Shahbulat Shamhalaev är annars en bra striker med KO power i sina nävar 8 av 12 vinster har kmmit just via KO/TKO och det skulle jag se som hans enda chans ikväll att få till ett bra vältajmat slag som träffar Curran rakt på hakan, han mötte en bra brottare i Rad Martinez sin senaste match som han vann via KO men Curran brukar vara bra på att hålla hakan nere och undvika att bli träffad med några riktiga bomber 0 förluster via KO visar väl på just det. Den enda riktigt tuffa matchen som Shamhalaev har haft hitills har varit mot Khabib Nurmagomedov som just nu är i UFC och gör riktigt bra ifrån sig, den matchen förlorade han via sub och jag tror mycket väl att det kan hända ikväll igen då jag ser framför mig att Curran tar ned honom hyfsat enkelt och kommer att hålla sig i topp position.
MMA

Pat Curran – Shahbulat Shamhalaev

  • Postad:
    04 apr 2013
    00:01
  • Rekare: the chef
  • Spel: 1
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,65
  • Bolag: 5dimes
  • Datum:
    05 apr 2013
    04:45
  • Sport: MMA
  • Land: Bellator
  • Liga: Bellator
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

the chef 2013-04-05 09:17

Curran vann på sub i första ronden

the chef 2013-04-04 13:52

mm såg det mycket hade nog att göra med att ryssen missa vikten då kommer det ofta in mycket pengar

Moffegrev 2013-04-04 12:16

Helvete vad oddset har sjunkit pa Curran, han stod i 1,8 för nagra dagar sedan.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td