Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Adlan Amagov – Chris Spang

Mycket intressant match tycker jag med två riktigt bra strikers. Spång är 5-1 i sin karriär men slog senast Nah-Shon Burrell som är en bra fighter via TKO, Spångs styrka är självklart boxningen och har två vinster i proffsboxning så det finns kraft i nävarna, han är även slagtålig vilket är bra ikväll då motståndaren också har riktigt bra stående. Man ska inte glömma att han även utvecklat sitt groundgame mycket de senaste två åren och hamnar han underst så kan han ta sig upp på fötterna igen och hamnar han överst tror jag Amagov kan få det svårt att ta sig upp.

Amagov är 11-2-1 i sin karriär 7 vinster har kommit vi KO/TKO och han kommer att vilja hålla matchen stående men Chris är stryktålig det ska man inte glömma, Amagov mixar in sina armbågar och sparkar bra det är det som gör honom så farlig, han kommer från Jackson's mma ett bra camp med många stora stjärnor.

Jag tror att matchen mest kommer utspela sig ståendes och det komme ratt bli ett krig, klarar Spång av att hålla sig undan Amagovs armbågar och sparkar kommer Spånga tillslut att vinna via KO eller ett dec, det allra bästa för spelet vore om han kan få ned Amagov till marken men det är inte säkert att han lyckas med.

Jag tycker att oddset på Spång är lite högt, jag skulle säga att ett mer korrekt odds skulle ligga på 2.25.
MMA

Adlan Amagov – Chris Spang

 • Postad:
  06 apr 2013
  10:50
 • Rekare: the chef
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,65
 • Bolag: pinnen
 • Datum:
  06 apr 2013
  18:00
 • Sport: MMA
 • Land: UFC
 • Liga: UFC
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här