Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Liverpool – West Ham

Liverpool är som vanligt nedtryckta till ospelbara nivåer och böckerna erbjuder värde på bortalaget som så många gånger förr.

Som Liverpool-fan så see jag varje match i start sett och har väldigt bra statistik på spel på matcher där de är involverade, mestadels för att ofta spelar emot mitt lag eller på totaler.

I dagens lag saknas Allen, Kelly, Borini och Sterling. Inget som påverkar laget som senast slog Aston Villa borta.

West Ham saknar Andy Carroll som är indisponibel pga låneavtalet med Liverpool, samt Mark Noble, McCartney och Joe Cole på grund av skador.

Liverpool startar förmodligen med samma lag som senast och lämnar Sturridge, som haft en liten svacka, på bänken. Det skulle innebära följande;

Reina, Enrique-Carragher-Agger-Johnson, Gerrrard-Lucas, Coutinhon-Henderson-Downing, Suarez.

West Ham startar förmodligen såhär;

Jääskeläinen, O'brein-Reid-Collins-Demel, Diame-O'neil, Jarvis-Nolan-Te, Cole

Något som är signifikativt för årets Liverpool är problemen de har med fysiskt starka lag i allmänhet och fysiskt starka mittfält i synnerhet. Och Diame kan vara ett riktigt monster på mitten och Nolan och Cole där framme är tuffa att möta. Liverpool är även svaga på fasta situationer något som West Ham kan utnyttja.

Liverpool har i år tagit stor del av sina poäng mot de sämre placerade lagen hemma och haft svårt med de bättre, men man ska inte glömma motivationsfaktorn i denna match. West Ham är inte långt ifrån att bli indragna i en jobbig nedflyttnigskamp så de lär vara på tårna, medan Liverpools drömmar om Europaspel känns mer och mer ouppnåeliga.

Kort och gott så har svårt att se dagens Liverpool tvåla dit West Ham med mer än ett mål, ett ojämnt Liverpool med viktiga Lucas Leiva fortfarande en bit från toppform kan absolut förlora mittfältsfajten mot WH vilket bör kunna bädda för en tät historia.

Jag spelar själv +2 @ 1.61 men jag finner värde i samtliga hcp-spel i stort sett.

West Ham+1.5 @ 2.10 på Marathonbet är även det ett fint spel.
Fotboll

Liverpool – West Ham

  • Postad:
    07 apr 2013
    10:26
  • Rekare: RobinD
  • Spel: 2 +2
  • Insats: 10,00
  • Odds: 1,61
  • Spreadsheet: Fotboll 2013
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    07 apr 2013
    14:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pilkast 2013-04-07 16:33

Ja, det kan man undra! Gjorde helt enkelt inte mål på chanserna... Men, sanning till sägandes så kunde det blivit vad som helst, resultatsmässigt - WH var ju även de värda minst ett mål. 2-1 hade varit "rättvist" - men sådana resultat är sällsynta för LFC nu för tiden, särskilt mot sämre lag!

Grattis till vinsten - kanske skall fortsätta dissa dina rekar, hehe... Nej, då, skoja bara... ;-)

RobinD 2013-04-07 16:26

Ja du Pilkast, andra gången du sågar en av mina rekar som sedan aldrig ens är nära att missa. Vad hände med "krossen"?

Pilkast 2013-04-07 15:33

Nej, detta ser tyvärr bra ut och tyvärr säger jag som Liverpoolsupporter, inget annat! Men, det räcker ju att de vinner med ett mål, så blir vi båda glada. 1-1 eller 2-1 hade det "kunnat" stått, men lite för omständigt i vissa tillfällen. Lycka, till...!

RobinD 2013-04-07 15:20

Första halvlek känns spot on. Liverpool har boll utan att skapa de där superheta chanserna. Lucas ger bort en fin chans till WH där Cole får avsluta och Diame solospringer nästan in en balja. Allt kan hända, men att LFC gör 3 mål i andra utan att släppa in 1 ser jag inte som särskilt troligt.

Pilkast 2013-04-07 12:45

Glöm det, Liverpool krossar dessa lik - närmre 3, 4 mål till LFC än 1 för West Ham...

BroderH 2013-04-07 12:00

Håller också på Reds och de sista fem åren kan man inte vara säker på att slå något lag. Känns som vi kan vinna med 5-0 eller torska med 0-1. Jag avstår spel, pulsen är nog hög ändå.

asfalt75 2013-04-07 11:56

fin analys...

Semicolon 2013-04-07 11:44

Instämmer helt och fullt med Robin, är också Reds supporter sedan barndomen och ser varje match, mekaniska system fungerar aldrig, men fan vet om inte fade- liverpool är undantaget som bekräftar regeln...Alltid totalt nedspelade, oddset har nu stigit ytterligare till 1.71. Sinnesjukt.

RobinD 2013-04-07 10:45

BroderH:

Pinsamt: Jag kollade på fel lags resultat på bortaplan. Den statistiken stämmer helt och hållet för Hammers borta och inte det som jag skrev innan.

Hur som helst så gillar jag West Hams chanser jämfört med oddsen.

BroderH 2013-04-07 10:39

Klipper in intressanta stats från toddstake.com:


As a stat geek this game turned me on so much, almost to the point of orgasm! Liverpool are 5-2-1 at home to bottom half teams and have conceded just 4 goals. West Ham are 0-1-6 away to the top half and have scored just 3 goals. 6 of the last 7 home games at Anfield have gone over 2.5 with Liverpool scoring at least twice in 5 of their last 6 home games. With no Andy Carroll for the visitors due to the terms of his loan agreement with Liverpool, the home side should destroy the Hammers. Back Liverpool -1.5

RobinD 2013-04-07 10:38

https://www.sharps.se/spreadsheet/ahsoccer

Där kan ni se i Liverpool-boxen, tidigare resultat med Liverpool involverade.

stn 2013-04-07 10:30

Bra rek
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td