Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Perfection Pellini – Val D´Amour

Här spelas en H2H på Åbytravet, lopp 4.

Perfection Pellini-Val D´Amour

Här tvekar jag inte en sekund och spelar på Berglöfs springare. Klart sämre läge men risk för galopp på PP, från ett stressigt innerspår - PP gör här även årsdebut vilket torde innebära att han behöver ett lopp, minst, i kroppen innan denne är redo för något stordåd, är dock speedig med rätt resa.

Val D´Amour har ett lopp i kroppen där han spurtade riktigt bra efter ett passivt kört lopp utav Erik - en perfekt uppladdning inför detta - gick i mål med krafter kvar och såg pigg och löpsugen ut. Hade enbart ett jobb innanför västen inför den starten och lär ha gått framåt rejält till dagens start!

Troligtvis samma balans som i de senaste starterna - skor fram och barfota bak. Är startsnabb och kan hitta till ledningen här om Berglöf trycker av. Ingen katastrof att hamna lite längre bak heller i detta lilla fält - här avgör mest troligt bästa hästen då de flesta i loppet kommer få bra resor. Val D´Amour med lopp i kroppen och årsdebuten avklarade lär vara mest på bettet när prispengarna delas ut.

Var med i Kriteriefinalen i fjol där han tyvärr galopperade dubbelt - i försöket kvalade han in bakom Increased Workload - inga sådan hästar som i de loppen här. Har hög kapacitet och jag vet att Berglöf håller denna kuse högt - tror mycket på den i år!

Häst mot häst ÄR mitt val bättre, särskilt med lopp i kroppen. Här tror jag Berglöf kör till spets och kör där, släpper han så finns Åbys dubbla open stretch att tillgå, så ingen risk för fastlåsning här.

Perfection Pellini är inte vässad i några hårdare eller vassare jobb och har en bit till toppformen - såg dock bra ut i ett jobb i veckan och stallet tror på en bra chans direkt.

Detta kommer dock inte att räcka och jag trycker av ett maxspel på 5 units till höga 2.10 - "rätt" odds snarare 1.75. Spelas på Expekt!

En sen rek, så skynda fynda!
Trav

Perfection Pellini – Val D´Amour

 • Postad:
  07 apr 2013
  14:16
 • Rekare: Pilkast
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,10
 • Info: H2H
 • Bolag: Expekt
 • Datum:
  07 apr 2013
  15:10
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Åby
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pilkast 2013-04-07 17:30

Satt ju relativt säkert efter ett lopp i de bakre regionerna och sedan andra ytter, sista varvet. Vann med en nos och var klart bra i lite småseg stil. PP behövde loppet, helt klart - kunde inget från rygg ledaren, hela vägen... Så skön vinst!

Migge 2013-04-07 15:28

Vi får kika på varandras sheets för att luska fram kamelvinnarna!

Keep up the good work Pilkast!

Pilkast 2013-04-07 15:23

Tack skall ni ha - det värmer... Tackar, Migge! Har inte sett i ditt sheet men spelar du lika bra som mig så måste jag bör ja nu...! ;-)

Migge 2013-04-07 15:17

Satt klockrent!!! Både du & jag var rätt på denna kamelen

RobinD 2013-04-07 15:02

Kan inget om hästar, men reken är välskriven. Bra!

Migge 2013-04-07 14:24

Hehe du får en 5:a trots att jag redan lirat den i mitt spreadsheet kl. 13.45...jag fick dock ett sämre odds hos Unibet än vad du fick på Expekt.

Tomte 2013-04-07 14:21

Kanonrek! Rygg såklart, som på alla dina rekar eftersom du är vinnande, och vågar visa det i spreadsheet! :-)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här