Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Djurgarden – Mjallby

Djurgården- Mjällby

Djurgården premiärspelade borta mot Helsingborgs IF och förlorade den matchen med 3-0. Skottstatistiken förlorades med 14-7 efter en klart bättre andra halvlek från Djurgården.
Igår spelade man cupmatch mot Norrköping. Spelet ser minst sagt knackligt ut och man har svårt att få igång ett ordentligt passningspel och skapa farliga målchanser. Norrköping dominerar matchen, innan utvisningen leder man hörnstatistiken med 12-0. Matchen går trots Norrköping dominans ändå till straffar där tillslut Djurgården lyckas vinna.

Mjällby premiärspelade hemma mot just Norrköping och föll i den matchen med 1-2. (Icke att glömma bort är att Norrköping ser riktigt bra ut i år) Dessutom drar laget på sig en skada på viktiga Marcus Pode och med en redan tunn trupp är det ett tungt avbräck. Pode som dessutom sett riktigt bra ut på försäsongen.

Djurgården med 90 + 2x15 minuter i benen i onsdags och knackligt spel + en mindre bra premiärmatch i ryggen mot ett Mjällby som spelade stundtals bra i premiären trots förlust provas till 5,120 varje dag i veckan.

Övriga bookies förutom Pinnen ligger kring 4,50 i odds.

3/10 units till 5,120 på Pinnaclesports liras.
Fotboll

Djurgarden – Mjallby

 • Postad:
  05 apr 2013
  18:49
 • Rekare: grymmer
 • Spel: 2
 • Insats: 150,00
 • Odds: 5,12
 • Spreadsheet: Svensk fotboll
 • Bolag: Pinnaclesports
 • Datum:
  08 apr 2013
  19:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

stn 2013-04-09 08:27

Startelva 2012:
http://svenskfotboll.se/allsvenskan/match/?scr=result&fmid=1785441&html5=1

Startelva 2013:
http://svenskfotboll.se/allsvenskan/match/?scr=result&fmid=1995655&html5=1

_EN_ spelare som sagt. Men det är inte just där jag lade all tyngd på spelet utan att MP håller på med ett rejält lagbygge och det har han även uttalat själv så det är knappast någon hemlighet. Att han gjort sig av med många spelare är heller ingen hemlighet utan det är också uttalat från MP eftersom djurgården bara ägde 25% av spelarna själva.

Och som jag sa, ett bygge som pågått under ett år som är relativt otestat är oddsett 5.120 på Mjällby ett väldigt bra spel och väldigt spelvärt. Jag säger inte att Djurgården är ett dåligt lag, utan jag tycker att MP gör helt rätt, men sett till förutsättningarna var det väldigt spelvärt. No more, no less.

Lycka till iår, DIF, IFKGBG, AIK, MFF behövs i toppen.

Rojiblanco 2013-04-09 00:20

Va menar du med startelvan som startade 2012? De som startade i hemma premiären? För det stämmer inte heller då Nyman och Chibsah startade även då.

stn 2013-04-08 21:03

Roj, startelvan som startade 2012 är helt utbytt förutom en spelare och det är verkligen anmärkningsvärt under ett år. Måste vara något rekord, så att säga att MP håller på och rensar ut och bygger nytt är verkligen ingen underdrift och laget är i sig relativt otestat.

Kul att spelet makulerades... *********** ***** ***** djurgårdare

Rojiblanco 2013-04-08 18:09

stn--> Erton, Höie, Tibbling ordinare förra året också, även Oyal och Emil var långa stunder ordnare i elvan Desstuom var chibsah en rotationspelare som har krigat sig in i elvan igen. Lägg där till Adde Johansson som har ett blått hjärta som vet hur dif fungerar. Så att det skulle vara 10 HELT nya spelare i elvan stämmer verkligen inte.

stn 2013-04-08 09:23

Djurgården har verkligen inte imponerat iår och man har bytt ut hela startelvan från förra året förutom en spelare, så det är ett bra odds mot ett otestat lagbygge. Jag ryggar.

erek 2013-04-06 10:46

Tack för dina idéer, men jag tror ändå på DIF.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här