Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Linus Ru – Real de Rabut

Tjena Killar och Tjejer.

Jag är ny här på Sharps och tänkte levererera min första REK:

tar gärna synpunkter på saker jag kan förbättra. Konstruktiv kritik välkommnas

Ikvälli pratar vi inavel på hög nivå och på Östersundstravet är alla bröder.

Idag har jag hittat en fin HTH där jag anser att spelvärdet är medelhögt.
När det gäller marginalspel som HTH anser jag att man måste ha ett överodds på ca 20 procent för att motivera spel. Finns så många variabler att väga in så ett högt ev över tid kräver vi på denna typ av spel givetvis.

Analys:

Linus Ru.Mkt fin häst som jag följt genom dennes kariärr. Utseendemässigt står det gulddivisionen skrivet i pannan på Linus men tyvärrr har han inte den rätta skallen enligt mig.
Dock var det länge sedan jag såg Linus i så fin författning och form som nu.
De tre sista starterna har varit riktigt bra men framför allt gillade jag värmningsintrycket senast på valla. Det lyser form helt enkelt.

Nu vankas det ett 3 spår i volten över favoritdistansen 2640. Linus är ingen snabbstartare men han bör Bosse bör kunna sända till spelts inom 500-600 meter. Väl där kan det antingen bli lugna gatan alternativt att Bergh sänder fram Real de Rabut. Linderoth verkar vilja köra till slut och ylar passivt.

Mitt synintryck på Real de Rabut senast var allt annat än roligt. Tyckte han så tung och tråkig ut. Lite less på att alltid få dessa tunga resor(dödens)
Här skall han ta 40 meter på Linus Ru och det tror jag han är helt chanslös att göra. Linus Ru spinger lätt en 16 tid därframme och oavsett hur Bergh kör tror jag den får svårtatt nå fram.

Oddsmässigt erbjuds vi 2.70 På Linus Ru hos Unibet. Min värdering ligger kring 2.20 och jag anser värdet tillräckligt högt för att motivera spel.

Lycka till darlings
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Linus Ru – Real de Rabut

  • Postad:
    08 apr 2013
    16:36
  • Rekare: PEACE
  • Spel: 1
  • Insats: 2,00
  • Odds: 2,70
  • Info: HTH
  • Unibet
  • Datum:
    08 apr 2013
    20:30
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

laxdasen 2013-04-08 17:50

Bra analys så här innan! Jag håller med och har spikat den på mitt system . Enda problemet som jag ser det är att bosse tycker den kan bli het i spets och helst kör i ryggar. Det kan innebära att han inte är med på noterna om det händer något i loppet. Jag hoppas han kör i spets och att Linus håller sig lugn. Tycker du gjort en bra rek.

donkyklonk 2013-04-08 17:20

Håller med om att det är ett bra spel och ditt odds är nog närmare sanningen än 2.7. Dock tror jag inte Bosse kommer sända iväg till spets då hästen lätt bli het där, vilket bör räknas som ett minus för denna h2h. "3 LInus Ru kör jag helst bakifrån då han kan bli het utan rygg och risken är stor att han ligger på för hårt i ledningen. Annars är formen bra och han gjorde ett kanonlopp senast på Solvallasom femma, menar Bo Eklöf."

Bra rek iaf =)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td