Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Orebro – Varnamo

Örebro har i princip samma trupp som man hade i slutet på allsvenskan då det ändå såg ganska bra ut, när P-O Ljung tog över som tränare dvs. Man har endast en skadad spelare i ÖSK (William Atashkade) men har annars fullt manskap.

ÖSK har imponerat offensivt under försäsongen och skapat mängder av målchanser, fått igång många viktiga spelare som förra årets allsvenska inte alls var sig lika. Troligt är att man kommer att starta med Hasani och Kamara på topp, samtidigt som offensiva mittfältare som Astvalt och Holmberg får chansen från start, man kommer vilja trycka tillbaks Värnamo ordentligt och styra matchen, detta har man uttalat.

Värnamo har inte imponerat under försäsongen, man har i senaste träningsmatchen en förlust mot Lund med 3-1. Laget fick kvala sig kvar i superettan förra året och man har ett ganska ungt lag. Många matcher för Värnamo förra året slutade med förlust med stora siffror, man blandade enormt och vann även vissa matcher med stora siffror.

Tävlingsmatcherna för Värnamo har i år slutat:

Falkenbergs FF - IFK Värnamo 4 - 1
IFK Värnamo - BK Häcken 0 - 3
Örebro - IFK Värnamo 2 - 0

Jag tror att vi kommer få se ett Värnamo som backar hem och satsar på konting, detta är en matchbild som ÖSK önskar och jag tror att man har goda möjligheter att vinna matchen med minst två mål.

2.47 bjuds @ pinnacle!

Lycka till om ni ryggar
Fotboll

Orebro – Varnamo

  • Datum:
    08 apr 2013
    18:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

stn 2013-04-09 09:10

Där satt den!

PEACE 2013-04-08 15:54

Bra rek! Personligen har jag svårt att köpa svenska lag som stora favoriter. Kan bli problem nu när Örebro förväntas gå ut och "bara leverera"
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här