Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

B Munich – Nurnberg

Jag spelar +2.5 @ 1.565, vill man ha ett högre snittodds så väljer man +2 @ 1.95 på flera håll.

Bayern München vs Nürnberg

BM har sedan "länge" säkrat ligatiteln, går som tåget i CL och inhemska Cupen där man spelar semifinal på tisdag.

Nurnberg är ett mittenlag som även de har bra form och utan förlust i sina 9 senaste matcher. De har full trupp i stort sett, bortsett från Timo Gebhart som saknas av de spelare som spelat en betydande del denna säsong.

Bayern München saknar Badstuber och Kroos pga skada samt Luis Gustavo som är avstängd.

De kommer troligen även att vila större delen av laget idag, spelare som Dante, Neuer, Schweinstieger, Robben, Ribery, Lahm och Mandzukic kommer att ha ett begränsat, om ens något deltagande i denna match.

Nürnberg är heller ingen naturlig slagpåse, även om BM i sina bästa stunder, såklart mosar alla lag i Bundesliga. Men idag handlar det om en transportsträcka och inte något av mer värde en deras heder.

Heynckes kommer att prioritera sina resurser efter en CL-drabbning i veckan som sig bör, med vila, speciellt med tanke på att de ha en tävlingsmatch av vikt igen på tisdag som smäller betydligt högre än denna match.

Det finns otaligt statistiskt underlag som visar hur mycket sämre lag som spelat CL presterar i matchen efter, och till viss del även matchen innan. När det dessutom är kort vila (2 dagar) är det brutal skillnad. Nu har de fått 3 dagars vila, vilket är lite mer och de har en bra bredd i truppen och några spelare, som t ex Pizarro vill säkert göra bra ifrån sig och visa sig värdig.

Men jag tror inte det räcker för att nå en förkrossande seger, speciellt med tanke på att Nürnberg fortfarande slåss om platser i nästa års Europa League.

Ännu en övervärderad favorit, när startelvan släpps är det förmodligen ett helt annat odds än detta.
Fotboll

B Munich – Nurnberg

  • Postad:
    13 apr 2013
    10:20
  • Rekare: RobinD
  • Spel: 2 +2.5
  • Insats: 10,00
  • Odds: 1,57
  • Spreadsheet: Fotboll 2013
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    13 apr 2013
    15:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Tyskland
  • Liga: Bundesliga 1
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

RobinD 2013-04-13 18:47

Håller helt med, misär över hela den här dagen. Piss-Arsenal flyter in 3 mål i matchens sista minuter och Fortuna tappar 2 ledningar. Nu ligger dessutom både Pescara och Levante klart under...

Pacman 2013-04-13 17:56

Vi gick i samma "fälla" då förutom att jag hade samma spel mor Dortmund och det gick ju fan ännu sämre. Trodde faktiskt lagen inte skulle ha det så enkelt med CL i veckan men så kan det gå.

RobinD 2013-04-13 15:56

Bra start.. 3-0 efter knappt 25 spelade minuter..

RobinD 2013-04-13 15:17

Pinnacle erbjuder inte spel på +2.5 och hade lägre odds när de stängde spelet på +2.25, erbjuder nu 1.606 på +2. Bra spel med andra ord om ni följde.

BM startar med;

Starke, Contento - Boateng - Van Buyten - Rafinha, Can - Tymoshchuk, Ribery - Pizarro - Shaqiri, Gomez.

Bänken: Alaba, Dante, Hojbjerg, Mandzukic, Martinez, Robben, Neuer
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td