Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Everton – QPR

Väljer att gå ut med en tidig rek då jag tror att detta oddset kan komma att droppa in på matchstart.

Finns 1.68 på flera håll för de som inte kan spela på Unibet.


Everton - QPR


Sista tåget går nog för QPR i helgen om de inte kniper poäng borta mot Everton, efter deras poängtapp mot Wigan på stopptid senast så finner de sig under strecket, tillsammans med Wigan och Reading på 24 inspelade poäng på 32 matcher.

Wigan just ligger på 31 poäng på 31 spelade matcher och Sunderland precis över strecket har även de 31 poäng fast på lika många spelade matcher som QPR, dvs 32 stycken.

Utav dessa tre lag så anser jag att spelscheman är hyfsat lika mellan QPR och Sunderland, medan Wigan har ett väldigt svårt program kvar. De är dessutom kvar i FA Cupen och möter Millwall i helgen.

Kvarvarande matcher QPR:

Everton vs QPR
QPR vs Stoke
Reading vs QPR
QPR vs Arsenal
QPR vs Newcastle
Liverpool vs QPR

Kommentar: Matcherna kommer i en i mitt tycke bra ordning för QPR då Liverpool i sista omgången inte kommer gälla något för The Reds skulle jag tippa, Newcastle bör ha säkrat nytt kontrakt innan näst sista omgången och Arsenal kan vara i en situation där de varken kan nå högre placeringar eller riskera att tappa placeringar. Reading är en direkt avgörande match för QPR, den måste i stort sett vinnas. Stoke är svårspelade, men betydligt svårare hemma än borta. Everton kan, om allt går QPR's väg alltså bli den enskilt svåraste uppgift.

Kvarvarande matcher Wigan:

Man City vs Wigan
West Ham vs Wigan
Wigan vs Tottenham
WBA vs Wigan
Wigan vs Swansea
Arsenal vs Wigan
Wigan vs Aston Villa

Kommentar: Här kommer matcherna istället i en obekväm ordning med undantaget för Arsenal som i näst sista omgången kan ha bristande motivation pga ligaplacering. City är nog inte med i titelracet på allvar, men de släpper nog ogärna andraplatsen till Chelsea. Tottenham jagar direktplats till Champions League. West Ham bör säkra nytt kontrakt i år, men för det krävs poäng och Wigan hemma är en sådan match de förväntas ta poäng i. Aston Villa i sista matchen kan också ha en nerv beroende på hur saker utvecklar sig.

Kvarvarande matcher Sunderland:

Newcastle vs Sunderland
Sunderland vs Everton
Aston Villa vs Sunderland
Sunderland vs Stoke
Sunderland vs Southampton
Tottenham vs Sunderland

Kommentar: Nordvästderby för Sunderland nu till helgen där det ligger extra tändvätska i potten, Newcastle kan ta ett kliv mot nytt kontrakt och samtidigt försätta sin konkurrent i en utsatt position. Everton jagar spel i Europa, Villa är ytterliggare en bottenkonkurrent och Tottenhams europaspel kan hänga på sista matchen om det vill sig illa.

Detta medför en spännande bottenstrid som jag inte anser är körd för QPR, men de har inte råd med många mer fuckups och en poäng borta mot Everton är inte omöjligt om än väldigt svårt.

QPR är ett lag man inte blir riktigt klok på, de har i mitt tycke underpresterat i stora delar av denna säsong och de har ett lag som är bra nog för att klara nytt kontrakt, men de verkar sakna något.

Remy har dock på kort tid skänkt lite hopp till QPR och möjligen blir det han som ska fixa detta.

Denna match är givetvis viktig även för Everton och de har enligt den informationen som finns tillgänglig nu sitt bästa lag att tillgå, då Pienaar och Fellaini är tillbaka från avstängning. Enda avbräcket är väl Tony Hibbert som inte kanske håller för 90 minuter efter skadefrånvaro.

QPR har inga nya skador, det är Shaun Wright Philips och Andrew Johnson som är skadade och nu senast förlorade man Bobby Zamora som idiotiskt nog tog ett rött senast mot Wigan.

QPR är dock offensivt inte oädla, med Remy, Hoilett och Taarabt som antagligen startar igen i Zamoras frånvaro. De har även dugliga spelare på andra positioner i målvakten Cesar, Jenas, Samba och Bosingwa.

QPR är ett av de lagen som har kryssat flest matcher i EPL denna säsong, de har dock torskat en hel del matcher och många med 2 eller fler mål, 7 stycken faktiskt. Men värt att tänka på är att sedan Redknapp tagit över så har det blivit betydligt bättre poängskörd, han gjorde första matchen som tränare den 27 november och då hade QPR 4 poäng på de första 12 matcherna.

Redknapp har visserligen förlorat med 2 mål mot United, Liverpool och Swansea, men han har trots det ändå stått för en förbättring och har faktiskt raden 4-5-4 efter nyår.

Jag tycker att mycket pekar på att de ska kunna undvika att förlora med 2 mål i helgen, Everton bör vinna denna, men jag tror inte att det blir en enkel resa för Everton. Att spela mot lag med kniven mot strupen brukar vara tufft, speciellt när de lagen i grunden också besitter viss kvalitet. Redknapp är en erfaren manager och jag tror han besitter egenskaperna att organisera QPR väl nog sista 6 matcherna för att göra ett seriöst försök till nytt kontrakt.

QPR är nog mer än nöjda med ett kryss borta och kommer sälja sig dyrt.

Min bedömning är att korrekt odds bör ligga på 1.55-1.60.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Everton – QPR

  • Datum:
    13 apr 2013
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pacman 2013-04-13 17:54

Synd på spelet faktiskt, hade funderat i samma termer själv men tryckte aldrig av så var väl tur det. I övrigt en bra och välskriven rek!

RobinD 2013-04-13 15:05

Nu ligger böckerna där jag värderade den till, hoppas QPR gör jobbet nu också.

RobinD 2013-04-13 10:46

Nu har många bookies korrigerat oddset ned mot 1.60, pinnen ligger kvar på 1.68 och håller marknaden uppe. Väljer de att sänka kommer snart raset. Får se om min prevärdering stämmer med closing line.

erek 2013-04-12 10:09

Bra rek!

RobinD 2013-04-12 09:48

Du pratar om olika spel, jag har spelat +1.5 till marknadshögsta, inte +1.25 som du pratar om till odds under marknadens bästa.

Pilkast 2013-04-12 02:23

Kusagawa: Tar du ett "snitt" på det jag redovisat, eller? Om så, är detta inte ett bättre spel då! Jaja, detta är i alla fall, till synes en bra rek... Även om jag har vissa invändningar - men det kommer jag ALLTID ha mot RobinD... Hehe! ;-)

Pilkast 2013-04-12 02:20

Kusagawa: Vad menar du? +1, +1.5 finns/fanns på Bet365, till 1.85. Vad menar du med +1.25? Har ju inte alls skrivit detta, eller menat detta! Förstår inte vad du menar! Och är inte detta odds, som jag påpekat, bättre, eller?

Jag är dålig på detta så ni som kan detta måste hjälpa mig att förstå... ;-)

RobinD 2013-04-11 23:38

Alla lag är i utsatta positioner om de är med i botten eller toppskiktet, men av de tre spelscheman för lagen jag nämnde så anser jag att QPRs är det som har störst sannolikhet att faktiskt gynna dem. Sedan kräver det ju att de själva presterar något, för som sagt förlorar de mot Everton och sen inte vinner mot Reading och Stoke så är nog loppet kört i vilket fall.

kusagwa 2013-04-11 23:35

I övrigt en mkt bra rek.

kusagwa 2013-04-11 23:34

Nej Pilkast det är det inte. Det du skrev är +1.25 och kan hittas till 1.9 @ Pinnacle. Enligt portalen så ligger ca 10 böcker ute med högre odds på +1.25 spelet medan enbart en liten malta baserad bookie kan matcha oddset +1.5

Pilkast 2013-04-11 23:29

QPR +1, +1.5 finns till 1.85 på Bet365 - är inte detta mycket bättre? Som vanligt behöver jag inte säga att jag suger på detta...!

En bra och informativ rek, annars... Även om jag tycker QPR möter lag i utsatta/motiverande positioner, rakt över - förutom då LFC, som ändock kommer krossa, hehe!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td