Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Hussein Dey – MO Bejaia

Min första officiella rekommendation sedan reksystemet 1.0 infördes kommer bli en ganska enkelt underlag för er som väljer att följa denna.

Jag har under senaste året fått väldigt goda kontakter i Algeriet och dessutom har jag en väldigt god vän med kontakter i ett av lagen nere i Algeriets andra division.

Nu börjar vi närma oss slutet på säsongen och 4-5 omgångar återstår. Cupen är också inne i finalspelet så då passar jag på att ge er denna rekommendation som jag fått via mina kontakter.

Vad vi i Sverige inte känner till är att lagen i Algeriets delägare är staten. Vadå tänker ni? I stället för stora sponsorer så går staten in och ger pengarna relativt stora summor årligen för att hålla igång dessa divisioner. En spelare i division två kan ha en månadslön på ca 100 000 Svenska kronor vilket är väldigt mycket pengar i ett land som Algeriet.
Algeriet är faktiskt ett av världens rikaste länder på olja. Därav har det möjligheten att ha en liga med väldigt bra inhemska spelare. Spelarna som inte får plats i landet lämnar ofta till Frankrike.

Hussein Dey har ett av de bästa försvarslagen i andradivisionen men trots detta ligger de i botten av tabellen. Som vi ser det så har inte Hussein Dey något att spela för mer än äran de sista omgångarna. Dock har spelarna sina kontrakt att tänka på. Jag förklarar ett typiskt kontrakt nedan efteråt. Men vi tror faktiskt att denna vecka räcker inte laget till för de möter ett taggat lag som kan med seger garantera uppflyttning till högsta divisionen.

MO Bejaia har övertygat på bortaplan dessutom denna säsong och är en av seriens bästa. Jag tror att ni som vågar satsa på halvlek/fulltid har allt att vinna. Bet 365 har ett odds idag där på 6,50. Själv har jag spelat på både min rek och på halvtid/fulltid.

Slutligen, så här kan ett kontrakt se ut. Spelaren erbjuds 1 200 000 Svenska Kronor för att göra det enkelt för mig när jag förklarar. Direkt vid kontraktsskrivningen så får spelaren 25 procent. Sedan handlar allt om prestation för laget. Om laget har motsvarat förväntningarna efter halva säsongen så får spelaren ut ytterligare 25 procent. De andra 50 procenten kan dock frysa inne om laget totalt misslyckas med säsongen. Men detta sägs vara ytterst ovanligt. Annars betalas detta ut som när säsongen är över till spelaren.

Jag har skrivit insatsen 500 kr på oddset 3,60 och bortaseger men insatsen är upp till dig som spelare. Jag tycker om du har råd, satsa även en slant på halvlek/fulltid till 6,50. Det har jag gjort.

Lycka till och trevlig helg

//Lindvallen
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Hussein Dey – MO Bejaia

  • Datum:
    13 apr 2013
    11:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Algeria
  • Liga: Ligue 2
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lindvallen 2013-04-13 18:46

Första reken gick alltså åt helvete. Detta innebär väl att jag slutar sist i april om jag inte kan återhämta detta. Ni skall se, i slutändan ligger vi rejält plus på ökenmatcherna.

kusagwa 2013-04-13 18:33

Slutade med 1-0

kusagwa 2013-04-13 17:30

1-0 efter 65 min

tompa87 2013-04-13 16:45

Livescore?

Lindvallen 2013-04-13 11:17

OBS TID ÄR ÄNDRAD TILL 16:00

Pilkast 2013-04-13 09:58

Kontakter är bra att ha... Jag provar att rygga med mindre slant...
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td