Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Atvidabergs – AIK

Provar en till rek för Allsvenskan, lite mindre romanliknande denna gång.

Matchen denna gång är Åtvidaberg - AIK som spelas imorgon söndag kl 15.00.

Åtvidaberg har inlett årets Allsvenska med att få stryk av Gefle borta med 1-0 och Malmö hemma med 1-3. Spelmässigt hade man mot Gefle problem att få fart på bollen och skapa chanser. Hemma mot Malmö spelade man någorlunda jämnt första halvleken och hade 1-1 i paus, innan man tappade i andra halvlek.

AIK inledde Allsvenskan med en bra match borta mot Elfsborg där man fick 2-2 med mersmak och följde sedan upp det med att tråka ut den stackars premiärpubliken på Friends arena med en 0-0-match som inte kommer att bli ihågkommen för den spelmässiga kvaliteten.

Inga avstängningar i något av lagen inför denna match.

Så till spelet: AIK är utan tvekan ett bättre fotbollslag än Åtvidaberg, men... AIK är ett riktigt bra defensivt lag som gärna vinner med 1-0 efter en snabb spelvändning. Det är inte Bayern Munchen som trycker på för fullt och vinner med 3-4 mål i var och varannan match. Åtvidaberg har hittills i år inte fått någon vidare fart på sin offensiv och jag tror därför att detta mycket väl kan bli en målsnål historia med en uddamålsseger för något av lagen.

Jag spelar Under 2,5 mål hos Unibet till marknadshögsta 1,65. Genomsnittsoddset hos bolagen på oddsportal.se är 1,58 och jag skulle personligen spela detta spel ner till 1,55-1,60. Har du inte Unibet så se http://www.oddsportal.com/soccer/sweden/allsvenskan/atvidabergs-aik-1536926/#over-under;2 för aktuella odds.

Lycka till om du ryggar!
Spela på Unibet och få 100% upp till 2000 kr
Fotboll

Atvidabergs – AIK

  • Datum:
    14 apr 2013
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-04-14 17:12

Bra - mer kosing till dig :-)

stn 2013-04-14 16:54

Ryggade fast spelade under 2.0 till oddset 2.180 :-)

Tomte 2013-04-14 16:53

Slutresultat 1-0. Hoppas att någon ryggade :-)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här