Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Gefle – Halmstads

Nu har man blivit varm i kläderna så jag kastar mig över ytterligare en Allsvenskan-rek. Denna gång mötet mellan Gefle och Halmstad.

Gefle inledde årets Allsvenska med att vinna över Åtvidaberg med 1-0 hemma och följde upp det med en 2-1-förlust borta mot Norrköping efter att förlustmålet kommit i slutet.

Nykomlingen Halmstad har inlett med två 1-1-matcher. Först hemma mot Malmö och förra omgången borta mot Elfsborg efter att ha fått en straff och en utvisning med sig i slutet av första halvlek.

Inga avstängningar denna match, och inga rapporterade nytillkomna skador som jag kan hitta.

Till spelet: Jag väljer under 2,5 mål i denna match. Jag motiverar detta med att Gefle inte är något spelförande lag och de möter Åtvidaberg som är nykomlingar och bortalag. Detta på en plan i Gävle som knappast är sommargrön och fin så här i april. Jag tror inte att detta bäddar för champagnefotboll och ser framför mig en lite avvaktande match där jag inte tror att något av lagen chansar ihjäl sig för att för segermål om 0-0 skulle stå sig en bit in i matchen.

Jag har spelat till 1,63 hos NordicBet, marknadshögst är just nu Marathon på 1,66 och jag anser att ner till 1,55 är spelbart. Odds finns på http://www.oddsportal.com/soccer/swe.../#over-under;2. Personligen lägger jag även en liten slant på 0-0 till marknadshögsta 8,50 hos Unibet, tycker att ca 7,50 är spelbart där.

Lycka till om du ryggar!
Spela på NordicBet och få 100% till 2500 kr + 100kr gratisspel
Fotboll

Gefle – Halmstads

  • Datum:
    14 apr 2013
    17:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-04-14 19:31

Slut 2-0 :-)

stn 2013-04-14 00:35

Gefle är ju kända för att vara jävligt målsnåla så ser inga fel i din rek, dock känns rygg lite osäkert. Men lycka till med spelet

Tomte 2013-04-14 00:06

Tack Ljungan - tilt i skallen på mig, risken finns väl att det inte blir riktigt så j-vla dåligt väder som man hade trott heller... oh well, jag står ända fast vid min rek, tycker att det luktar målsnålt lång väg, men jag har haft fel förr, imorgon vet vi :-)

Ljungan 2013-04-13 23:53

Det är konstgräs på Strömvallen så underlaget är det inget fel på.

Tomte 2013-04-13 20:45

Asch- ser nu att jag skrivit Åtvidaberg - Halmstad ska det vara såklart! Klantigt!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här