Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Miesha Tate – Cat Zingano

Cat Zingano är 7-0 i sin karriär (3 vinster via sub, 3 via KO/TKO och en via dec) hon möter Miesha Tate 13-3( 3 vinster via KO/TKO, 6 via sub och 4 via dec)

Zingano är stark och hon kommer ofta ut med en hög intensitet i sina matcher, hon har ingen vidare teknisk boxning men hon har sin styrka och hon har kraft bakom sina slag. Hon är en bra brottare och hyfsad på marken. Hon kan mycket väl dra ut sina motståndare på marken. Trots att Cat har en hyfsad boxning så är brottningen ändå hennes starka sida och hon vill säkert ta den här matchen till marken då jag tror att Miesha kommer att ha sin guard uppe och hålla sig undan från Cats boxning.

Miesha Tate har en ganska bra rörelse stående och hon kan ta stryk det visade hon mot Kedzie senast,. Tate har annars heller ingen vidare boxning och hon knockar inte Cat det kan jag nästa lova. Tates styrka är precis som Cat brottningen och den rankar jag lite bättre än vad Cats är. Tate är aktiv på marken och letar submissions oc honh brukar ofta hitta dem och dra ut sin motståndare.

Jag skulle tro att Cat kommer ut pigg och försöker boxas med Tate men hon kommer snart inse att hon inte träffar med några rena slag och då tar antingen Cat eller Miesha till brottningen och får matchen till marken och väl där kommer Tate att ha övertaget och till slut hamna i en bra position och sedan kommer hon kunna dra ut Cat.

Den här matchen är viktig då vinnare får coacha emot Ronda Rousey i TUF och får därmed också en titelchans.

Jag tycker att oddsen är fel här då det är en match med två mycket jämna damer jag skulle nog säga att det är 50-50, oddsen åker lite upp och ned och har varit uppe på hela 2.3 varför folk underskattar Tate vet jag inte.
MMA

Miesha Tate – Cat Zingano

 • Postad:
  13 apr 2013
  08:55
 • Rekare: the chef
 • Spel: 1
 • Insats: 50,00
 • Odds: 2,20
 • Bolag: 5dimes
 • Datum:
  14 apr 2013
  04:15
 • Sport: MMA
 • Land: UFC
 • Liga: UFC
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

the chef 2013-04-13 08:58

bah insatsen är 5 u
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här