Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Elfsborg – IFK Goteborg

Jag kör på med Allsvenskan, två av tre rätt så här långt.

Den här gången vänder vi blickarna mot Borås arena där Elfsborg tar emot IFK Göteborg på måndag kväll.

Elfsborg har inlett Allsvenskan med två oavgjorda matcher, 2-2 hemma mot AIK efter att ha legat under och 1-1 borta mot Halmstad efter att ha fått en spelare utvisad i slutet av första halvlek.

IFK Göteborg började med att vinna göteborgsderbyt mot Häcken med 3-0 och följde upp det med att vinna hemma mot Brommapojkarna med 2-0. Viktigt för Göteborg denna match var att David Moberg Karlsson fick göra mål efter att ha bränt många chanser tidigare.

I Elfsborg saknas till denna match Joackim Jörgensen (avstängd). I övrigt tillkommer Tom Söderberg och Anton Lans i truppen jämfört med truppen mot Halmstad.

IFK Göteborg har samtliga spelare utom Ludwig Augustinsson, Pontus Farnerud och Daniel Sobralense tillgängliga.

Jag vet inte hur intressanta trupperna är för er som läser - känns som att det lätt bara blir utfyllnad av text. De finns på följande länkar: Elfsborg IFK Göteborg

Så till själva spelet. Hemma på Borås Arena brukar Elfsborg alltid bjuda upp till spel, konstgräset är bra och det går att rulla boll. Båda lagen har ju goda anfallskvaliteter och under en av de första fina vårdagarna enligt SMHI så tror jag att det kan bli en trevlig och öppen match. Enligt min bedömning ska inte över 2,5 mål ligga över 2 ggr pengarna så när nu Betsson bjuder på 2.19 så hugger jag direkt. För er som kan spela på Marathon finns 2.25. Övriga bolag - se denna länk

Lycka till om ni ryggar! Kommentera gärna vad du saknar eller tycker är bra med denna rek så blir nästa rek från mig ännu bättre! :-)
Spela på Betsson och få Se bonus här
Fotboll

Elfsborg – IFK Goteborg

  • Datum:
    15 apr 2013
    19:05
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-04-15 21:00

Slut 0-0. Har en kamrat som kallar alla förlorade spel för "informationsinhämtning" så jag får väl sätta denna på informationsköpskontot. Hade undervärderat såväl Göteborgs försvar som deras förmåga att ställa om och kontra in ett eller ett par mål (Hysén felaktigt avvinkad för offside i två frilägen är inte avgörande för spelet, det är "shit happens"-kontot). Oh well, tycker ändå att Elfsborg visade goda tendenser i anfallsspelet och känslan är väl att Boråspubliken har god möjlighet att få se säsongens första hemmavinst nästa match när Djurgården kommer på besök.

Tomte 2013-04-15 13:12

Tack för era kommentarer, absolut har Göteborg sett bra ut defensivt, men samtidigt gjorde Elfsborg två mål på erkänt försvarsstarka AIK. Göteborg har ju också ett anfallsspel och för spelet spelar det ju ingen roll vilket lag som gör målen... jaja, ikväll vet vi vem som hade rätt - det händer att jag har fel någon gång ibland ;-)

V75fahlle 2013-04-15 12:47

jag tackar för reken, men är också inne på stns tankar. gbg har gjort det sjukt bra defensivt, vilket inte minst märktes i cupmatchen borta mot HIF. Tråkigt men effektivt. de vann med 0-1 där efter ett tidigt mål.
jag spelar handikappsspel på ifk gbg +1 till 1,65 på Expekt.

stn 2013-04-15 12:02

Känns inte som en målrik match på förhand i år, är det något Göteborg gjort bra jämfört med tidigare år så är det en tokstabil defensiv.

Men den som lever får se, lycka till med spelet jag avstår dock

zlotys 2013-04-15 10:55

Ryktas om att planen inte går att vattna innan match start. Det gynnar inte rullet på planen. Dock går det andra rykten om att brandkåren ska komma och vattna planen. Osäkert än så länge!

Migge 2013-04-14 21:02

Thanxs! Jag ryggar men nöjer mig med Ö 1,5 till 1.37
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td