Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

IK Brage – Ostersunds FK

Spel:0-0 i halvtid. 3.15 @ Paf och Unibet.

Brage tar emot nykomlingarna Östersund ikväll i hemmapremiären på Domnarvsvallen. Det har regnat hela dagen här i Borlänge och en blöt konstgräsmatta som dessutom lutar ut med kanterna kan komma att bli klurig att spela på.


Senaste matcher(Superettan)

Ängelholm - Brage 0-2

Östersund - Assyriska FF 1-1

Brage

Brage har med nye sportchefen Michael Kallbäck gjort intressanta nyförvärv och förväntningarna är höga inför premiären på Vallen.

Självförtroendet är på topp efter att man tvålat dit Ängelholm med 2-0 senast. Skadeläget ser ljust ut men nyförvärven Andreas Ljunggren-Eriksson och Njogu Demba-Nyrén verkar få vänta med att göra premiär för sin nya klubb.

Patrik St Cyr som missade matchen mot Ängelholm pga sjukdom är återställd och redo för spel.
Brage förväntas ställa upp med samma startelva som mot Ängelholm.


Östersund

Nykomlingarna Östersund kommer från en klart godkänd hemmapremiär där man alltså fick välförtjänta 1-1 mot Assyriska. Självförtroendet är bra och man kommer garanterat vara taggade till 100% för denna bortamatch. Med sin engelske tränare Graham Potter spelar man ett snabbt och bra passningsspel med snabba omställingar.

Man har ett intressant lag med olika nationaliteter som sydkoreanen Seon-Min Moon och mexikanen Alexis Mendiola från GIF Sundsvall. De har även värvat in Rasmus Lindkvist och Ammar Ahmed från Brages rivaler Dalkurd.


Spelet

Det kommer garanterat vara "premiärnerver" för hemmalaget idag och Serik Fans är extra förväntansfulla på vad sina hjältar har att komma med.

Jag baserat mitt spel på delvis statistik och i de 5 senaste matcherna har Brage gjort 6 mål och alla i andra halvlek. Laget är lite sega att komma igång och idag möter man taggade nykomlingar som inte kommer att vika ner sig i första taget.

Vädret igen då, ja det kommer inte att vara till fördel för ett flytande passningsspel. Jag tror på mycket långbollar och ett något defensivt Östersund som inte vill vara några slagpåsar. En målsnål match som jag tror Brage tillslut kniper segern i, men Underspelet ger lite för dåligt betalt därför testar jag 0-0 i halvtid till klart godkända 3.15 hos Unibet.

Lite kuriosa - Senaste mötet mellan lagen slutade 0-0, dock så var det 2009

Lycka till om ni får feeling för att rygga!
Fotboll

IK Brage – Ostersunds FK

 • Postad:
  15 apr 2013
  18:03
 • Rekare: Greven13
 • Spel: RESULTAT 0-0
 • Insats: 0,00
 • Odds: 3,15
 • Bolag:
 • Datum:
  15 apr 2013
  19:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Superettan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Rojiblanco 2013-04-15 22:12

Snyggt!

Greven13 2013-04-15 19:52

Tack! Min första rek här på sidan, så det finns väl att jobba på. 0-0 i ht blev det i alla fall

PEACE 2013-04-15 19:44

Bra rek. Gillar dina tankegångar. Mer sånt

Greven13 2013-04-15 18:06

Blev lite fel, ska vara HT däruppe vid Period och inte FT, men det står ju ganska tydligt några gånger. Irriterande att inte det går att ändra efter man postat... Alltså 0-0 i HALVTID.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här