Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Halmstads – Atvidabergs

Halmstad – Åtvidaberg, 2013-04-17, 19:00, Allsvenskan, Örjans Vall, Halmstad

Spel: Under 2 mål

Marknadshögsta odds när reken postas: 10Bet: 2,49

Aktuella odds: Följ denna länk till BetBrain

Insats 1u = Normalinsats för mig

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214


Hej,

En till match i Allsvenskan. Nu vänder vi blickarna mot Halmstad och mötet mellan Halmstad och Åtvidaberg. En match där jag tycker mig ha hittat ett mycket intressant odds på att det blir en målsnål och halvtrist match. Som ni kanske märkt rekar jag gärna tidigt innan trupperna släppts och nackdelen med det är självklart att det kan tillkomma information. Jag bedömer att det är värt det för att få det odds jag vill ha vid tidigt spel, men för den som är lite mer försiktig så kan man såklart avvakta truppinformationen. Den här gången väntade jag några timmar och vips gick Bet365 från marknadshögst med 2,42 till 2,35 – så nu väntar jag inte längre :-)


Halmstads fem senaste matcher:
Halmstad – Örgryte 2-1 (Svenska Cupen)
Halmstad – Gais 4-0 (Träningsmatch)
Malmö – Halmstad 1-1 (Allsvenskan)
Halmstad – Elfsborg 1-1 (Allsvenskan)
Gefle – Halmstad 2-0 (Allsvenskan)


Åtvidabergs fem senaste matcher:
Åtvidabergs FF – Djurgården 1-1 (Svenska Cupen)
Åtvidabergs FF – Hammarby IF 2-2 (Träningsmatch)
Gefle IF – Åtvidabergs FF 1-0 (Allsvenskan)
Åtvidabergs FF – Malmö FF 1-3 (Allsvenskan)
Åtvidabergs FF – AIK 1-0 (Allsvenskan)


Nykomlingen Halmstad inledde säsongen starkt med att stjäla poäng av både Malmö och Elfsborg innan man förra omgången gick på pumpen borta mot Gefle. Även Åtvidaberg har hunnit med att få stryk av Gefle och dessutom av Malmö, innan man förra omgången slog AIK hemma efter en stark försvarsinsats och en storspelande Henrik Gustavsson i mål.

Två lag som inte gjort sig kända för sin anfallsfotboll (ja, jag vet att Halmstad gjorde mål i Superettan förra året, men det var Superettan). Halmstad som nykomling är inte ett vansinnigt anfallande lag med 20 000 vilda fans på läktarna på hemmaplan om vi säger så. Åtvidaberg lyckades som sagt hålla nollan mot AIK och Henrik Gustavsson i målet gjorde en riktigt bra match. Jag har svårt att se att Halmstad spräcker nollan här. Åtvidaberg lyckades med ett par bra omställningar mot AIK och nyförvärvet Daniel Sjölund visade klass vid ett par tillfällen, men jag tror inte att samma omställningsmöjligheter kommer att finnas mot Halmstad. Jag har inte sett Åtvidabergs förlustmatch mot Gefle men rapporterna talar om långsamt anfallsspel och oengagerade forwards. Jag såg däremot Åtvidabergs match mot Djurgården i Svenska Cupen, och det var inte heller där något sprudlande anfallsspel från Åtvidabergs sida, i en match man hade behövt vinna med två mål för att gå vidare. Vad gäller Sjölund så är han en fantastisk spelare som slår geniala bollar i sina bästa stunder – men jag tycker att han har varit ojämn under de år jag följt honom i Djurgården, så förhoppningsvis gör han inte en fantastisk match och friställer medspelare på löpande band.

Detta sammataget tycker jag talar för en målsnål match och jag spelar under 2 mål till 2,35 hos Bet365. För den som önskar finns även under 2,5 mål till 1,75-1,83 på marknaden just nu, men jag tar hellre pushen om det blir exakt två mål för att få högre odds. Jag tycker att oddset är klart attraktivt och skulle spela detta ner till 2,10-2,15.

Trupperna är i nuläget inte släppta. Den som vill avvakta dessa hittar dem på www.hbk.se respektive www.atvidabergsff.se. Klart är i alla fall att Gudjon Baldvinsson som bröt näsan mot Gefle kommer att spela med specialskydd och kan spela för Halmstad, utan honom hade detta tips känts ännu bättre.


+ Åtvidabergs försvarsspel och målvaktsspel mot AIK
+ Inget av lagen har visat upp några offensiva toppkvaliteter så här långt

- Tidigt på säsongen, svårt att bedöma var alla lag står
- Trupperna inte släppta ännu – osäkerhetsfaktor om det framkommer skador på nyckelspelare vi inte känner till.


Lycka till om du ryggar!

Skriv gärna en kommentar när du sätter betyg – det är enda chansen för att nästa rek ska bli bättre :-)
Spela på Bet365 och få Upp till 1000 kr i spelkrediter
Fotboll

Halmstads – Atvidabergs

  • Datum:
    17 apr 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

PEACE 2013-04-18 00:20

Härligt Tomte! Tog en tugga på under 2.5. Mumma

Tomte 2013-04-17 21:52

Tack, den matchen som räddade dagen idag.

stn 2013-04-17 21:42

Grattis

Tomte 2013-04-17 21:25

Slut 0-0 :-)

stn 2013-04-16 22:56

förmågan att göra mål betvivlar jag inte :-) Halmstad har ju gjort mål mot både Malmö borta och Elfsborg hemma och Åtvid målar mot defensivt starka AIK samt mot malmö, blir en väldigt spännande match där jag tror att dagsformen och nerverna avgör.

Lycka till med spelet!

Tomte 2013-04-16 15:58

Du har säkert rätt i att båda lagen vill vinna stn - det är inte det jag betvivlar - det är förmågan att göra mål... jaja, imorgon kväll vet vi :-)

stn 2013-04-16 15:45

Båda lagen kommer gå stenhårt för vinst i den här matchen, Åtvid ser en god chans till att plocka poäng på bortaplan mot nykomlingar och Halmstad ser sin chans att plocka 3p hemma för att stanna kvar i Allsvenskan, känns som halmstad har väldigt gott självförtroende efter inledningen.

Tror faktiskt det kan bli en ganska öppen match

Tomte 2013-04-16 15:35

Du kan ha rätt laxdasen - ta du Under 2,5 och sjöa vid 1-1 så tar jag pengarna tillbaka och sätter dem på någon stenklar häst som springer åt fel håll (alla hästar jag spelar på gör det... ;-)

laxdasen 2013-04-16 14:12

Jag tror på målfest! Dvs det blir exakt 2 mål. slutar troligen 1-1.

Tomte 2013-04-16 11:57

Intressant när man tittar på betygen och följer. Denna rek hade snitt 5 efter två röster och snitt 3,5 efter tre röster. Alltså måste någon ha tyckt att denna var värd en halv stjärna, men utan motivering. Ni får självklart sätta vilka betyg ni vill - är detta skräp så är det skräp, men det vore intressant att veta varför detta skulle vara en Holms-rek :-)

PEACE 2013-04-16 11:52

Mkt bra rek som vanligt. Generellt alltid intressant med underspel i början av säsongen(dåliga planer och därmed förutsägbart spel)
Gick in tungt på underspel igår mellan Brage Östersund. Ryggar din rek oxå men väljer under 2.5
Förövrigt bra motiveringar och klar tydlighet hur du redovisar var marknaden står.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här