Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

West Ham – Man Utd

Man utd har varit riktigt stabila bakåt den senaste tiden. På de 7 senaste bortamatcherna har man bara släppt in 2 mål och man har hållt tätt i de 4:a senaste.

2/3 tidigare möten denna säsong lagen emellan har slutat under 2.5 mål.

Uniteds bäste målgörare är RVP, han har endast stått för 1 mål de senaste 9 matcherna, detta var på straff.


Jag tror att man kommer fortsätta på den inslagna banan och ta en stabil 1 eller 2 - 0 seger. Man har chansen att säkra ligasegern idag och lär spela vilja spela stabilt.

2/4 senaste hemmamatcherna har slutat under 2.5 för West ham, man har spottat upp sig mot slutet och även om united troligtvis kommer att styra spelet kommer man inte vika ner sig om man får 1-0 i baken. Tror därför att det inte kommer rinna iväg på samma sätt som det kanske hade gjort i mitten av säsongen.

Tittar vi på lagens senaste 5 matcher har bägge spelat 4/5 under 2.5.

Finner därför stort värde i under 2.75 till 1,99 som just nu finns hos pinnen!

Viktigt för uniteds försvar är att Vidic är tillbaks, han spelade senast mot stoke och gjorde de riktigt bra.

Kan tänka mig att oddset ligger där de ligger för att west ham har haft en del skadebekymmer i sin backlinje. Tycker ändå att oddset är för bra för att inte testas.


Såga mig nu om du vill För när matchen är slut kommer du ångra att du inte rygga! Skämt åsido.... ryggar ni så önskar jag er lycka till!
Fotboll

West Ham – Man Utd

  • Datum:
    17 apr 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Greven13 2013-04-17 17:13

Tråkigt nog ser jag inte värdet i det oddset.. West Ham har ganska tunga skador defensivt, inte för att dom kommer ersättas med luft, men det kan mycket väl börja läcka där bak när mittbackarna James Tomkins och Winston Reid + vänsterbacken George McCartney saknas. Spelet i sig kan ju såklart gå in, men jag hade önskat mig ett odds runt 2.2 för att kliva in. (Om West Ham inte hade dessa skador då vill säga.)
Lycka till i alla fall! Hoppas spelet sitter för dig! Men jag står över denna gång..
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td