Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

West Ham – Man Utd

Tyvärr en sen postad rek, men håll till godo.

Man U har varit mycket stabila hela säsongen och kan ikväll princip säkra ligaguldet. Efter en del skadebekymmer i backlinjen ser det återigen bra ut och det är viktigt att t ex Vidic är tillbaka. På bortaplan har det varit särskilt stabilt på slutet och på de senaste sex bortamatcherna har man bara släppt in ett mål vilket var mot Tottenham på White Hart Lane.

Jag har dock fastnat för att United sällan kör över sina motståndare, särskilt inte på bortaplan. Ofta tar de ledningen tidigt för att sedan kontrollera matchen. På 16 bortamatcher i år har man den fina raden 12-2-2. Dock är det intressant att man vunnit med uddamålet i 8 av 12 segermatcher.

Jag tycker mig därför ha hittat ett bra spel i att Man U vinner med ett mål till 3.60.

Det som oroar spelet är att West Har skador på sina mittbackar Tomkins och Reid. Den förste kommer dock att testas sent. Dessutom är Joe Cole skadad på mittfältet, men det skadar självklart offensiven i första hand. En offensiv som förlitar sig på Big Andy Carroll som hittat målformen och gjort tre mål på sina två senaste matcher.

Jag tycker United är numret för stort för West Ham, men Hammers är bra nog för att störa Manchesterlaget. Faktum är att detta är fjärde gången lagen möts i år och samtliga tidigare matcher har varit jämna tillställningar. United vann hemma på Old Trafford med 1-0. Sedan spelade man 2-2 i FA-cupen Boleyn Ground där hemmalaget var ytterst när att slå ut favoriterna. I returen vann United återigen med uddamålet (1-0).

Förutom ovanstående spel kan det vara värt att lägga en liten slant på 0-1 eller 1-2 som båda betalar 8 ggr hos Bet365.

Lycka till och kommentera gärna nedan.
Spela på Bet365 och få Upp till 1000 kr i spelkrediter
Fotboll

West Ham – Man Utd

 • Postad:
  17 apr 2013
  19:27
 • Rekare: BroderH
 • Spel: 2 Vinna med
 • Insats: 0,00
 • Odds: 3,60
 • Bet365
 • Datum:
  17 apr 2013
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här