promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Zenit St Petersburg – Kuban Krasnodar

Styr blickarna mot Ryska cupen och kvartsfinalen mellan Zenit och Kuban Krasnodar.

Lagen:

Sedan Anzhi tappat kraften har Zenit seglat upp som främste utmanare till CSKA Moskva om ligatiteln. Man plockade ned Lokomotiv Moska i helgen med 1-0 och har nu "bara" 6poäng upp till CSKA. Efter att man åkt ut CL och EL
är det nu full satsning på cupen och ligan i jakten på minst en titel.
Man har 4 raka vinster utan insläppt mål i ligan och formen är god.

Bruno Alves utgick senast,men man får åter Malafejev och Witsel som bör gå rakt in i startelvan.Skall mönstra bästa tillgängliga trupp.


Kuban Krasnodar har gjort det bra i år, man har trots turbulens i klubben med sparkade tränare etc lyckats hålla ihop och prestera ett bra spel.
Man är med och slåss om en plats i Europa-League,skulle det lyckas är det en framgång utifrån det som varit.

Endast 4 förluster på 20 senaste matcherna vittnar om att man har ett solid lagbygge, dock med 4 raka oavgjorda matcher. Låt vara att man bla mött Sparta Moskva och Rubin Kazan, men man borde ha vunnit mot Terek Grozny senast.

Statistik:
Zenit har ett grymmt övertag på Kuban Krasnodar,man har inte förlorat sedan 1990, då var det på bortaplan, på hemmaplan är det 31 år sedan.
Kollar vi nutida möten har Zenit 2 vinster med 1-0, annars är det 3 oavgjorda som gäller på senaste 5 matcherna, 1 av dessa gick över linan.

Zenit har 3 gånger denna säsong gått över 2,5mål på hemmaplan på 12 matcher. Vanligaste resultatet är 1-0,2-0,1-1.
Man snittar på 1,5 gjorda och 0,67 insläppta hemma.

Kuban Krasnodar har gått över 2,5mål i 9 utav 13 bortamtacher, dock snittar man på 1,46 gjorda och 1,1 insläppta. Man blandar målrika matcher med
målsnåla förluster mot topplagen.


Analys:
Även om det är skillnad på ligan och cupen så går det inte att förneka att Zenit skall vara stora favoriter och de är jävligt bra på att låsa matcher när de väl tagit ledningen.

Zenit har visat riktigt bra form defensivt under en längre tid och tror att Kuban får svårt att göra 1:a målet. Blir det 1-0 kommer Zenit inte släppa Kuban över bron,men kanske fixa 2-0, men har svårt att se matchen sticka iväg till 3-0. Det som talar emot är väl OM Kuban lyckas tråckla in 0-1.

Hade själv satt oddset till 1,83-1,85
Fotboll

Zenit St Petersburg – Kuban Krasnodar

 • Postad:
  16 apr 2013
  20:24
 • Rekare: Arizto
 • Spel: UNDER 2.5
 • Insats: 3,00
 • Odds: 1,90
 • Info: Rek
 • Bolag: Marathonbet
 • Datum:
  17 apr 2013
  17:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Ryssland
 • Liga: Russian Cup
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Arizto 2013-04-16 22:26

Rent historiskt gillar inte Ryssland mellanvägar. Peter Romanov(aka den store) tyckte att deras hamnar var kassa och ville "öppna ett fönster mot Europa". Så han byggde St Petersburg på mark med dålig jordmån. sedan tvångsförflyttade han dit en massa invånare. Det blev storslaget. Finns andra projekt som bara förblivit sumpmark.

Samma sak med den ryska fotbollen och hur man bygger storlag. Vissa projekt bär medan andra havererar helt. Allt eller inget, samma sak med matcherna i högsta ligan. Matcher där spelarna lojt går med bollen i 85min för att sedan göra 1-0, eller så har du matcher som exploderar av chanser och slutar 2-2. Vissa omgångar sticker flera matcher över 2,5 för att omgången efter når knappt någon match över 1,5. Klurig liga att spela på.

tompa87 2013-04-16 22:12

Rygg på den kompissss, själv varit inne på underspelet i Ryssland hela året verkar vara väldigt snålt med mål ofta, var nån omgång sedan jag såg att alla 6 matcher stod 0-0 i halvtid, kan ha varit 2a ligan, men ändock
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td