Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Wawrinka S. – Murray A.

Ytterligare en dag i Monte Carlo står på schemat och många fina matcher idag, där jag har fastnat för en specifik match, nämligen den mellan Wawrinka och Murray.

Wawrinka är en personlig favorit som har börjat prestera riktigt bra. Håller han formen så är han en top 10 kandidat, absolut.

Lite statistik visar att deras inbördes möten är jämna och går ofta till 3 set. Båda spelarna är väldigt självsäkra i spelet, med få unforced errors, speciellt i de egna serve gemen.

Wawrinka har 8/3 på grus i år och en kvartfinalplats från förra året att försvara. Igår sopade han banan med stackars Montanes och han skulle nog hållas favorit mot många spelare idag.

På andra sidan står dock inte vem som helst, utan den relativt nyblivne världstvåan Murray. Murray är en jobbig spelare att möta då han ger ingenting gratis och är väldigt rörlig. Det finns dock ett antal spelare som inte får ut sitt maximala spel på grus, och Murray är en av dessa, vilket också märks på hans närvaro i grusturneringar, intervjuer osv. Han ställer i princip upp i 2 grusturneringar per år där de alla bästa närvarar.

Båda spelarna har en kvartfinal plats att försvara och båda kommer att gå stenhårt för seger. Wawrinka har en bra chans tack vare grus underlaget där han får sikta in sin finfina backhand då bollen går långsamt på banan. Det skulle inte förvåna mig om det är Wawrinka som för spelet till en början och får till det första breaket.

Jag valde mellan olika system där jag anser att överspelet på antal game är det mest värdefulla. Jag tror förvisso på tre set här och att Wawrinka har en chans till en miniskräll. Dock väljer jag att spela på över 21.5 game i matchen.
Det innebär att resultat som 7-6,6-4 (23 game totalt), 7-5,6-4 (22 game totalt) och 7-6 6-3 (22 game totalt) osv, ger en vinst !

För de mer våghalsiga kan ett spel på 3 set (2.4-2.6 gånger pengarna) och vinst på Wawrinka (3-3.4 gånger pengarna) vara värt en liten slant, men jag väljer att gå in på ÖVER 21.5 GAME i matchen till 1.73 med en lite större summa.

Good luck !

PS. Har ett annat spel i min spreadsheet (en dubbelmatch) som är lite på skoj för den som känner för det, mest baserad på statistik
Spela på Unibet och få Se bonus här
Tennis

Wawrinka S. – Murray A.

  • Datum:
    18 apr 2013
    13:30
  • Sport: Tennis
  • Land: Annat
  • Liga: Tennis
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

loneranger 2013-04-18 14:45

Och strålandet fortsatte även i andra.. Riktigt bra rek, trist på ditt spel bara. Kunde ju inte tro att Wawrinka var på så bra humör idag.

Exet 2013-04-18 14:45

Ja trodde aldrig att waw skulle dominera så hårt. Kände på mig en skräll men inte att den skulle komma så enkelt..Murray ville ju bara hem till gräset. Aja bara att ta nya tag !

loneranger 2013-04-18 14:33

Han kissade ju på Murray i första!

loneranger 2013-04-18 12:39

Är inte så insatt i tennis, men Wawrinkas backhand gör ju så att man bara måste gilla honom. Och om Wawrinka är på humör så tror jag att han kan slå vilken spelare som helst. Dock upplever jag honom som lite ojämn. Nu såg jag inte matchen mot Montanes men om Wawrinka fixade det lätt så kanske han är i bra form och då håller jag med i allt du skriver i din rek.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td